cover photo
От
19.10.18
До
21.10.18
Пловдив, България
Гранд Хотел Пловдив
thumbnail

Научна конференция - Съвременни концепции в лечението на ушите, носа и гърлото

Научно събитие,  Отворено

Уважаеми колеги,
 
За поредна година имам удоволствието да ви поканя на традиционната научна конференция „Съвременни концепции в лечението на ушите, носа и гърлото“. Събитието ще се проведе в периода 19-21 октомври 2018 г. в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив.
 
Специалисти с утвърден опит в областта на оториноларингологията ще споделят своите идеи и постижения както в теоретичната сфера, така и от практиката. Освен участие в богатата научна програма, конференцията предоставя и прекрасната възможност за лични срещи и дискусии в неформална среда с лекторите и гостите по време на социалните събития.
 
Целта на научната конференция „Съвременни концепции в лечението на ушите, носа и гърлото“ е да повиши степента на квалификация на всички участници. Доказателство за успеха на събитието е растящият професионализъм и познания в областта.
 
Благодаря ви за активното участие и безценния научен принос, за да може всяка година конференцията да бъде все по-полезна, атрактивна и успешна.
 
Очаквам ви в Гранд Хотел Пловдив.

С уважение,
Проф. д-р Диана Попова
(Председател на Организационния комитет и на Асоциацията на лекарите по оториноларингология проф. д-р Стоян Белинов – ИСУЛ)

 

Регистрация:

За регистрация, моля, попълнете регистрационния формуляр и го изпратете на официалния агент на конференцията – КОМПАНИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ КОНГРЕСИ ООД:
Кристина Михайлова
+359 889 28 11 55
kmihaylova@cic.bg

 

Резюмета:

Краен срок за изпращане: 13 септември 2018 г.
Бихте могли да вземете участие в предстоящата конференция с доклад. Всички изпратени резюмета ще бъдат разгледани от научния комитет.

Моля, изпратете вашето резюме на e-mail: kmihaylova@cic.bg 

Програма

ОСНОВНИ ТЕМИ:

 

  • Отология
  • Ринология
  • Ларингология
  • Разни

Споделете:

Коментари