cover photo
От
22.06.18
До
24.06.18
Пловдив, България
Международен панаир
thumbnail

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2018-ФАЛШИВИТЕ ЛЕКАРСТВА - РОЛЯТА И МЯСТОТО НА ФАРМАЦЕВТА

Научно събитие,  Отворено

Бъдете част от най-значимия ежегоден форум, организиран от Българския фармацевтичен съюз

Български фармацевтични дни 2018 „Фалшивите лекарства – ролята и мястото на фармацевта“

 

В периода 22 – 24 юни 2018 г. в гр. Пловдив ще се проведе най-значимото събитие от календара на съсловната организация на магистър-фармацевтите в България – Български фармацевтични дни 2018г. Събитието се организира за дванадесети пореден път и е запазена марка на Български фармацевтичен съюз (БФС).

 

Като най-значимо събитие от календара на БФС, Българските фармацевтични дни предоставят възможност за среща на представители на цялото фармацевтично съсловие, наброяващо над 6000 магистър-фармацевти, както и възможност за провеждането на широка дискусия по проблемите в сектора. Ежегодно участие вземат между 800 и 1200 представители на академичната общност, магистър-фармацевти, студенти по фармация, производители, дистрибутори, представители на сродни международни организации, както и много други специалисти от областта на здравеопазването.

 

Българските фармацевтични дни са запазена марка на Български фармацевтичен съюз (БФС). Началото на традицията е поставено още през 1996 г. и от тогава форумът се провежда ежегодно, като от 2007 г. придобива популярност под това име.

 

В духа на поставените традиции събитието се свърза с честването на Еньовден, 24 юни – професионалният празник на фармацевтите в България. За първи път форумът ще се проведе съвместно с Националното сдружение на бакалавър фармацевтите в България.

 

Фокусът на тазгодишното издание ще бъде изграждането и въвеждането на системата за верификация на лекарствените продукти у нас и свързаните с това предизвикателства за аптечната практика и фармацевтичната индустрия.  На специално обособен и технически оборудван щанд участниците ще могат, сами и на живо, да се запознаят с процеса на верификация, така както би се осъществил в една работна среда (аптека).

 

За втора поредна година част от събитието ще бъде и откритото изложение „Попитай фармацевта“, което ще се проведе на  22 и 23 юни в Централната пешеходна част на града от 10:00 до 18:00 ч. Изложението е насочено към широката общественост и цели да популяризира продуктите и услугите предлагани в аптеката, както и ролята на магистър-фармацевта, като най–достъпният медицински специалист.

 

Откриващата церемония и връчването на годишните награди на Българския фармацевтичен съюз за продукт на годината на дванадесетото издание на Български фармацевтични дни ще се проведе в Драматичен театър Пловдив.

 

Годишната вечер на фармацевтите в България (вход с покана), на която ще бъдат връчени наградите за фармацевт на годината и Регионална фармацевтична колегия на годината  ще се проведе на 23 юни вечерта в Палата 2 на Международен панаир Пловдив.

 

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение, ще бъдат разположени в Палата 7 и в Конгресния център на Международен панаир Пловдив. Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители.

 

С програмата можете да се запознаете тук: Програма на събитието

 

Ако искате да имате фирмено участие, можете да се запознаете с условията за изложители тук.

 

Цялата актуална информация за събитието, можете да следите на страницата на БФС.

Програма

С програмата на събитието по дни и часове можете да се запознаете в прикачения файл.

Прикачени файлове

pdf

Споделете:

3
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 22.06.2018 09:05
Свършва на: 24.06.2018 20:01
Пловдив, България
Международен панаир

Подобни събития

БЪЛГАРСКИ ФАРАМЦЕВТИЧНИ ДНИ 2024

БЪЛГАРСКИ ФАРАМЦЕВТИЧНИ ДНИ 2024

Здравно събитие,  Отворено събитие
Варна
От
21.06.24
До
23.06.24

Коментари

3
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 22.06.2018 09:05
Свършва на: 24.06.2018 20:01
Пловдив, България
Международен панаир

Подобни събития

БЪЛГАРСКИ ФАРАМЦЕВТИЧНИ ДНИ 2024

БЪЛГАРСКИ ФАРАМЦЕВТИЧНИ ДНИ 2024

Здравно събитие,  Отворено събитие
Варна
От
21.06.24
До
23.06.24