cover photo
От
15.03.18
До
30.05.18
 • Ще присъствате ли?
thumbnail
Актуално

ЦВЕТОВЕТЕ НА ПРОЛЕТТА - ФОТОКОНКУРС на РОЛЕТРА

Друго събитие,  Отворено

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОТОКОНКУРС- ЦВЕТОВЕТЕ НА ПРОЛЕТТА

1.Тема на фотоконкурса - Цветовете на пролетта

2. Продължителност и срокове

от 15.03.2018 г. до 30.05.2018г.

Снимки могат да бъдат качвани и гласове за изпратените снимки мoгат да бъдат давани до 23:59 часа на 30.05.2018 г., източноевропейско време (UTC+2:00).

Победителите в Конкурса ще бъдат обявени в рамките на до пет работни дни след края на срока за качването на снимки.

3. Участници

Право на участие в настоящия фотоконкурс на Ролетра - Цветовете на пролетта (Конкурс) имат всички, регистрирани потребители на сайта credoweb.bg. Конкурсът се провежда на адрес www.credoweb.bg (Сайт; Кредо Уеб).

 

За да участва в конкурса, участникът трябва да:

 • качи своя снимка на страницата на сайта, определена за целта;
 • снимката трябва да отговаря на изискванията към снимките, посочени в настоящите правила.

Eдин участник в Конкурса може да участва в настоящия Конкурс с до 10 броя различни снимки. Подкрепа за изпратените снимки може да бъде давана единствено от регистрирани потребители на Сайта чрез натискането на бутона “Харесвам”, разположен под снимката.

 

4. Изисквания към снимките/ авторски права
 

 • снимките трябва да бъдат в електронен формат – тип на файла .jpeg, .jpg;
 • снимките трябва да отговарят на темата на конкурса;
 • изображенията/снимките не трябва да съдържат рекламни или други надписи. Единствено се допуска логото/име на автора и то не трябва да заема площ по-голяма от 10%от площта на снимката;
 • снимките не трябва да съдържат нецензурни изображения, голота, насилие или съдържание в разрез с Конституцията на РБългария;
 • снимките не трябва да са колажи или да са обработени с редакторска програма;
 • придружаващият снимките текст трябва да бъде на български език, на кирилица, освен ако правилността на изписване изрично не изисква да бъде изписан на латиница. Не се допускат изписвания, използващи изцяло графични символи или препинателни знаци;
 • придружаващият текст към снимката не трябва да съдържа нецензурни изрази, насилие или призив към насилие, обидно съдържание или съдържание в разрез с Конституцията на РБългария;
 • с участието си в Конкурса, участникът декларира, че притежава пълните авторски права върху изображенията и не нарушава правата на трети лица;
 • с участието си в Конкурса, участникът декларира съгласието си КредоУеб да използва снимките, както намери за добре на своята платформа, за популяризиране на този и бъдещи конкурси или с друга рекламна, маркетингова или представителна цел.

5. Механика на участие

За да участва в Конкурса, всеки участник трябва:
 

 • Да е регистриран потребител на сайта credoweb.bg;
 • Да качи своите снимки в съответния раздел Събития->Фотоконкурс на Ролетра - Цветовете на пролетта. Включването става след натискане на бутон „Ще присъствам“ и прочитане на пълните Правила на Конкурса в раздел „За събитието“.

Снимки, изпратени по всякакъв друг начин не участват в Конкурса, а изпратилите ги потребители не участват в разпределянето на наградите. С качване на снимки в конкурса, участниците се съгласяват с правилата му.

 

6. Награди и победители

Наградите са 12(дванадесет), разпределени както следва:

I. Една (1) Голяма награда – велосипед -

определена на база „най-много събрани гласове за снимка“, като

Гласуването става единствено от регистрирани потребители на Сайта чрез натискането на бутона “Харесвам”, разположен под снимката. Гласове за участие в конкурса на изпратените снимки мoгат да бъдат давани до 23:59 часа на 30.05.2018 г. източноевропейско време (UTC+2:00). Един потребител може да гласува за неограничен брой различни снимки, участващи в Конкурса, но само по веднъж за всяка една снимка.

II. Единадесет (11) поощрителни награди

определени на случаен принцип, след теглене сред всички снимки, участвали в конкурса.

* Участниците, споделили конкурса във Фейсбук с хаштаг #ФотоконкурсRoletra печелят допълнителен шанс в томболата

 

Победителите в Конкурса ще бъдат обявени на страницата на Ролетра в credoweb.bg в рамките на до пет работни дни след края на срока за изпращането на снимки.

 

За да участват в разпределението и получаване на наградите, победителите трябва да са:

 • Регистрирани потребители на сайта Кредо Уеб;
 • Да са участвали с поне една снимка;
 • В случай на спечелване на награда, да верифицират идентичността си по начин, който Организаторът изиска и в сроковете, посочени от него.
 • Наградата не се заменя с паричната ѝ равностойност. Наградата е лична и не се преотстъпва на друго лице, освен на участника, който я е спечелил.
 • Организаторите ще се свържат с победителите, за да верифицират самоличността им и да уточнят процедурите по получаване на наградите.

7. Други

Участието в настоящия Конкурс е безплатно и не e обвързано с изискване за закупуване на продукти или услуги, предлагани от Организатора, неговите партньори или трети лица.

Организаторът си запазва правото да не допуска до участие или да дисквалифицира участник по собствена преценка и по всяко време на Конкурса (нарушаване Правилата на конкурса, Нарушаване Общите правила на сайта, снимки и/или придружаващи текстове, съдържащи порнографско съдържание, насилие, търговски марки и/или друго неподходящо съдържание в разрез с морала, обществените норми и Конституцията на РБългария ).

Конкурсът може да бъде прекратен от Организатора по всякаква причина и по всяко време, като това бъде обявено на Сайта. В такъв случай, победители могат да не бъдат обявявани и/или награди на победителите могат да не бъдат връчвани.

Настоящите Правила за участие могат да бъдат изменяни или допълвани от Организатора по всяко време от срока на Конкурса, като актуалните Правила за участие могат да бъдат намерени на Сайта по всяко време.

Общите условия на Кредо Уеб са неразделна част от Правилата за участие в Конкурса. 

Мнения

25 май 2018 10:04
Стефка Кондева
25 май 2018 10:04

В черно и бяло

25 май 2018 10:03
Стефка Кондева
25 май 2018 10:03

В сърцето на Видин

25 май 2018 10:02
Стефка Кондева
25 май 2018 10:02

След дъжда

25 май 2018 10:02
Стефка Кондева
25 май 2018 10:02

24 май 2018 08:36

24 май 2018 08:36

22 май 2018 16:55

22 май 2018 15:30

22 май 2018 15:29

22 май 2018 15:28

22 май 2018 15:27

22 май 2018 15:22