От
04.10.18
До
07.10.18
Албена, България
хотел Парадайс Блу
thumbnail

XVI Национален конгрес по кардиология

Научно събитие,  Отворено

Националният кардиологичен конгрес, организиран от Дружество на кардиолозите в България е един от най-големите научни форуми у нас и очакванията ни са за близо 1000 участници от страната, както и присъствие на водещи чуждестранни специалисти. На конгреса ще имаме възможност да дискутираме последните новости в кардиологията, поднесени чрез фокус лекции, сесии, посветени на актуалните ръководни правила за поведение и клинични проучвания, променящи ежедневната ни практика. За допълнителната интерактивност на събитието допринасят и научните сесии на работните групи на ДКБ, обсъждане на предизвикателни клинични случаи и дебат сесии. В програмата на конгреса традиционно са залегнали номинирани лекции на името на изтъкнати български учени кардиолози и научни сесии млад изследовател, с което вярваме изграждаме мост между традициите и бъдещото развитие на дружеството.

Новост в XVI Национален конгрес по кардиология е въвеждането на специални сесии за практическо обучение в различни дялове на съвременната кардиология, както и сесии с представяне на оригинални научни разработки, проведени у нас през последните години

Чудесна форма за споделяне на вашия опит и ползотворни дискусии ще са постерните сесии, на които е отделено специално внимание. По време на конгреса е организирана богата специализирана изложба, на която ще се представят лидери в производството на медикаменти, консумативи и медицинска апаратура. Нашата цел е да организираме максимално ползотворен, интерактивен и иновативен форум, отворен за дискусии и международен обмен на идеи и опит. Курортният комплекс Албена, в който ще се проведе събитието, е една от перлите на българското черноморие намиращ се в непосредствена близост до морската столица Варна и съчетаващ спиращи дъха гледки, чудесна атмосфера, особен чар и магнетизъм. Интересен факт е, че Албена има активна екологична политика, фокусирана върху опазването на околната среда. Комплексът е отличен с престижната награда "Син флаг", която е свидетелство за чистите му води и брегове. Всичко това ще придаде допълнителна привлекателност и очарование на вашето професионално участие в конгреса.


Скъпи колеги,
Научният форум ще ни послужи да заздравим професионалните си и научно - творчески контакти, за да отговорим на съвременните изисквания пред нашата специалност. Очакваме активно участие от всички вас, за да превърнем и този конгрес в успех!

 

Invitation letter

Писмо покана

Постер на конгреса

Информация за участие

Регистрационна форма

Правила за абстракти

Карта на конгресните хотели

Имена и местонахождение на конгресните зали

Програма

Споделете:

5
Участници
1
Интересуващи се
Започва на: 04.10.2018 13:30
Свършва на: 07.10.2018 14:00
Албена, България
хотел Парадайс Блу

Коментари

5
Участници
1
Интересуващи се
Започва на: 04.10.2018 13:30
Свършва на: 07.10.2018 14:00
Албена, България
хотел Парадайс Блу