cover photo
От
15.09.18
До
15.09.18
Стара Загора, България
ул. Гоце Делчев 28
thumbnail

Първа помощ на бебета и деца - Стара Загора

Курс/семинар,  Отворено

Практическия курс по първа помощ при животозастрашаващи инциденти с бебета и деца е предназначен за бъдещи родители, семейства с деца, баби и дядовци, братя и сестри над 12 год. възраст, детегледачки, треньори на деца и др. за придобиване на базови знания и практически умения за оказване на първа помощ, базирани на насоките от 2015 г. на Европейските и световни институции за първа помощ. 

Курсът се води от екип квалифицирани инструктори с международно признание, със съвременни средства и методи на преподаване, с най-модерна учебна екипировка.

Цена 45.00 лв на човек. Втори човек от семейството заплаща с 10% отстъпка от цената. Възможност за плащане по банков път срещу фактура или в брой на място в деня на курса. 

 

Изисква се предварително записване с изпращане на 3 имена и телефон за връзка на training@firstaidbg.com, след което ще получите допълнителни инструкции. Местата в групата са ограничени!

Програма

5 учебни часа - половин ден


- Първа помощ - смисъл, цели и принципи, материали и алгоритъм на поведение при оказване на първа помощ на бебета и деца.
- Първа помощ при задавяне на бебе и дете.
- Първа помощ при спиране на дишането на бебе и дете.
- Първа помощ при безсъзнание на бебе и дете.
- Първа помощ при силно кръвотечение и шок при бебе и дете.
- Първа помощ при характерни наранявания при бебета и деца - кръвотечение от носа, рани и изгаряния, нараняване на глава.
- Първа помощ при спешни състояния при бебета и деца - температурни гърчове, алергична реакция, круп.

Споделете:

Коментари