От
19.10.18
До
20.10.18
София, България
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда
thumbnail

How to Write an Article: The Editors’ Experience

Курс/семинар,  Отворено

На 19 и 20-ти октомври в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще се състои научно събитие на тема „How to Write an Article: The Editors’ Experience”. Конференцията се организира от Radiology Together с подкрепата на Българското Дружество по Кардиоторакална Рентгенология.

 

Събитието е насочено към специализанти и млади лекари от всички специалности, като целта е да сe усъвършенстват способностите им за създаване на научна работа в областта на медицината, включително абстракти, статии и проучвания. Регистрацията е отворена и за студенти, които проявяват интерес към темата и искат да подобрят академичното си писане, като студентите могат да се регистрират при преференциални условия.

 

В продължение на два дни участниците ще могат да посетят сесии с фокус върху клиничните проучвания, намирането, четенето и разбирането на специализирана медицинска литература, планиране на дизайна на медицинскo изследване, биостатистиката и други. За по-активните са организирани и интерактивни уъркшопи, които ще им покажат как да подготвят и редактират своите ръкописи.

 

Цялата програма на събитието и форма за регистрация можете да намерите на: https://radiologytogether.eu

Споделете:

Коментари