От
19.10.18
До
19.10.18
София, България
София Балкан Хотел (бивш Шератон)
thumbnail

По-широки перспективи в мениджмънта на пациентите

Научно събитие,  Отворено

Международна конференция на тема “По-широки перспективи в мениджмънта на пациентите” организира Синево България на 19 октомври в Шератон. Тя ще даде възможност на участниците да обогатят знанията си по отношение на иновативни диагностични тестове, някои от които уникални за българския пазар и имат голям потенциал при откриването на трудни клинични случаи.

 

Шестима високопоставени и опитни български и немски лекари ще презентират най-новите медицински открития и лечения, включващи връзка между иновативни лабораторни тестове, неврологични симптоми и соматични заболявания. Ще бъдат представени специфични генетични тестове, които са диагностика на бъдещето. Лекторите ще презенрират как Теста за лимфобластна трансформация имунологията се свързва с медицинската диагностика и по-специфично – като единствен достоверен маркер за наличие на Лаймската болест, както и важни иновативни тестове в областта на ендокринологията.

 

Екипът от висококвалифицирани лектори, които ще презентират тези открития, включва:

 

  • Naghmeh Abbasi-Boroudjeni, Medical Director, IMD Berlin MVZ, Microbiology, Virology & Infection specialist
  • Акад. проф. Иван Миланов, д.м.н., Изпълнителен директор на МБАЛНП „Св.Наум“
  • Dr. Med. Philipp Demmer, FA for human genetics IMD Potsdam
  • Полк. доц. Георги Попов, д.м., Началник Катедра по Инфекциозни болести, ВМА-София
  • Проф. Здравко Каменов, д.м.н., Началник на Клиниката по ендокринология и ръководител на Катедрата по вътрешни болести, МУ-София
  • Univ. Dr. med. M.Sc. Stefan Fischer, Chief Physician, Department of Thoracic Surgery and Lung Support, Ibbenbueren Klinikum, Germany
  • Dr. Sebastian Rotariu, General Manager Synevo Bulgaria Medicover Diagnostic Services

Регистрация за конференцията:

д-р Силвия Стоянова, Маркетинг координатор Синево

GSM: 0889 899 190

Събитието изисква предварителна регистрация! Моля, уверете се, че сте се регистрирали, за да имате запазеномясто в конферентната зала!!!

 

Споделете:

Коментари