cover photo
От
04.07.19
До
06.07.19
Правец, България
х-л РИУ Правец
thumbnail

III Национална среща по ехокардиография и неинвазивна образна диагностика в кардиологията

Научно събитие,  Затворено

Уважаеми колеги,
 
Като председател на Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията и Работна група по неинвазивна образна диагностика, имам огромното удоволствие да Ви поканя на III Национална среща по ехокардиография и неинвазивна образна диагностика в кардиологията. Събитието ще се състои в периода 4-6 юли 2019 г. в хотел „Риу Правец“, гр. Правец.
 
Националната среща се превръща в една успешна традиция, която ни дава възможност отново да се съберем и обменим полезен опит и идеи, да повишим квалификацията си и да дискутираме теми от ключово значение за нашата работа. Тази година научната програма ще бъде още по-богата и адекватна на стремежа ни да отговорим на очакванията на аудиторията, сред която ще присъстват специалисти в областта на кардиологията, инвазивната и неинвазивната образна диагностика, ултразвука, радиологията, рентгенологията, анестезиологията и други свързани специалности. Неизменно е и международното присъствие в лицето на чуждестранните ни гост лектори, които ще представят най-значимите новости в областта в комбинация с клинични случаи от своята практика.

От свое име и от името на Организационния комитет Ви благодаря за научния принос и активното присъствие и ще се радвам да се срещнем в Правец!
 
С уважение,
 
Доц. Красимира Христова, дм
Председател на Организационния комитет
Председател на Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията
Председател на РГ по неинвазивна образна диагностика
 
Доц. Елена Кинова, дм
Член на УС на Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията
Секретар на РГ по неинвазивна образна диагностика
Избран президент на РГ по неинвазивна образна диагностика
 
Д-р Светлин Цонев, дм
Член на УС на Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията
Представител на Kлуб 35 /НІТ към ЕАСVІ/

Споделете:

Коментари