cover photo
От
21.06.19
До
23.06.19
Боровец (Самоков), България
х-л Рила
thumbnail

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ - 2019

Научно събитие,  Отворено

В духа на традициите събитието се свързва с честването на Еньовден, 24 юни, който се възприема като професионалният празник на фармацевтите в България. За първи път ежегодният форум БФД 2019г., като най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз, ще се проведе от 21 до 23 юни в нов и атрактивен вариант на територията на х-л „Рила“, Боровец.

 

Цел: Приемането на нови правила за добра фармацевтична практика, утвърждаването и въвеждането на Кодекса на БФС за поведение в областта на търговията на дребно с лекарствени продукти по смисъла на чл.40, §1 от Регламент (ЕС) 2016/679.

 

Основни теми: Тази година ви предоставяме повече време и възможност за да се запознаете с иновациите и новостите във фармацията, като специализираното изложение, ще започне още от първия ден на събитието на 21 юни 2019 г., петък. Много интерактивни занимяния и ботаничеки еко-турове ще са само част от съпътстващите събития.

Програма

Програма:

 

  • Тържественото откриване на БФД ще се проведе в зала „Рила“ на хотел „Рила“.
  • Традиционно ще връчим наградите на БФС за продукти на годината, ще отличим най-успешната РФК и магистър-фармацевти на 2018 в една тържествена церемония.
  • Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение, ще бъдат разположени в залите и лобито на х-л „Рила“, Боровец.
  • Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители.

Споделете:

Коментари