cover photo
От
17.05.19
До
17.05.19
София, България
Inter Expo Center, Зала Родопи
thumbnail

Лекарят, който ме вдъхновява - LIVE EVENT

Здравно събитие,  Отворено

На 17 май от 15 до 17 ч в зала Родопи на Интер Експо Център най-голямата здравна платформа в България CredoWeb ще проведе събитие под надслов ЛЕКАРЯТ, КОЙТО МЕ ВДЪХНОВЯВА. То ще бъде продължение на едноименната онлайн кампания, в която лекари номинират свои достойни колеги и гласуват за тях. Водещ на събитието ще бъде д-р Мирослав Ненков, анестезиолог от ВМА.

 

По време на живото събитие ще бъдат представени и отличени с грамота най-вдъхновяващите професионалисти в специалностите: неврология, урология, онкология, кардиология, гастроентерология и АГ, избраните с гласовете на българските лекари. Ще бъдат обявени и предстоящите специалности, за които ще може да се гласува в следващите етапи на кампанията.

Ще присъстват български лекари, обединени от каузата Лекари подкрепят лекари

В церемонията ще се включат водещи специалисти, които са съпричастни на идеята за утвърждаване на достойнството и солидарността на медицинската гилдия. Своите послания към съсловието ще споделят публично  проф. Иво Петров, проф. Филип Куманов, д-р Петя Чавеева, д-р Емануил Найденов, д-р Антоанета Томова; доц. Николай Янев; д-р Атанас Кацаров.

 

Специално място на форума ще има и председателят на лекарския съюз д-р Иван Маджаров.

 

Събитието ще бъде обвързано с благотворителна кауза Лекари подкрепят лекари

СredoWeb направи специално проучване сред медицинската общност за нагласата й в това отношение. Волята на лекарите е да подкрепят:

 

  • колега лекар със здравословен проблем или в тежко социално положение;
  • млад лекар, който се нуждае от стипендия за обучение;
  • юридическа помощ за лекари, жертви на насилие;
  • създаване на кабинет за подкрепа на лекари при силен стрес и психическо напрежение

Това ще стане, като по време на събитието участниците дарят предмети, които по-късно ще бъдат продадени на благотворителен търг. 

Какво можете да дарите

Всеки участник в събитието ще може да донесе и дари в полза на каузата предмет (например - картина, медицинска литература, техника или други пособия), както и да посочи конкретната кауза, за която иска да отиде неговата помощ. 

 

Как да изпращате предметите

Лекарите, които искат да дарят предмет, но не могат да присъстват, могат да го изпратят на адреса на CredoWeb - София, ул. Атанас Дуков 29 или да се свържат с  представител на платформата от най-близкия регион:

 

  • София - Веселин Койнов - 0896733155; Бойко Бонев - 0889706302;
  • Пловдив - Ирена Чернишева - 0882296000; Гергана Профирова - 0898683332;
  • Варна - Магдалена Василева - 0886266338;
  • Бургас - Ася Костадинова - 0882593049;
  • Стара Загора - Гергана Козарева - 0890940047;
  • Плевен - Гергана Стоянова - 0882240533.

Лекарите, които искат, могат да заснемат кратко видео, в което показват предмета и заявяват волята си.

 

Всеки лекар, който желае да присъства на живото събитие, трябва да заяви участието си предварително, като натиска бутона ЩЕ ПРИСЪСТВАМ.  Местата са ограничени!

 

 

Участниците, които желаят да посетят изложението БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ трябва да дойдат поне 45 мин. по-рано, за да им бъде осигурен достъп.

 

Програма

15.10 – 15.30 ч – Представяне на кампанията ЛЕКАРЯТ, КОЙТО МЕ ВДЪХНОВЯВА – Лиляна Филипова, мениджър Ключови клиенти на CredoWeb,  и връчване на грамоти на призьорите от Александра Велева, управител на CredoWeb;

15.30 – 16.30 ч – Вдъхновяващи речи от: 

 

  • проф. Иво Петров – Национален консултант, медицински директор на клиниката по кардиология и ангиология в Сърдечно-съдовия център на Аджибадем СитиКлиник;
  • д-р Емануил Найденов – неврохирург в УМБАЛ „Св. Иван Рилски" - София, председател на Българското дружество по невроонкология;
  • доц. Николай Янев – лицево-челюстен хирург в СБАЛ по лицево-челюстна хирургия-София, сертифициран член на Борда по оро-максилофациална хирургия към UEMS;
  • д-р Антоанета Томова,  химиотерапевт и медицински онколог в КОЦ-Пловдив;
  • проф. Филип Куманов, дмн - ендокринолог и специалист по вътрешни болести в УСБАЛЕ, общественик, пътешественик, изследовател;
  • д-р Петя Чавеева - акушер-гинеколог и ръководител на отделението по фетална медицина към МК „Д-р Щерев“, младата надежда на вътреутробната хирургия;
  • д-р Атанас Кацаров -  ортопед в „Ортомедика”, председател на Българското дружество по хирургия на ходилото и глезена, един от най-добрите детски ортопеди
  • д-р Иван Маджаров – специален гост,  председател на БЛС.

16.30-17.00 – Представяне  на благотворителната инициатива Лекари подкрепят лекари

 

Споделете:

84
Участници
22
Интересуващи се
Започва на: 17.05.2019 15:00
Свършва на: 17.05.2019 17:00
София, България
Inter Expo Center, Зала Родопи

Коментари

CredoWeb
17 май 2019 12:30
Закачено

В 15 часа започва Live Stream на събитието. Всеки, който не може да пирсъства, но желае да гледа, може да го направи през публикацията, която ще бъде качена в платформата или през youtube канала на CredoWeb.

CredoWeb
17 май 2019 12:26

Участниците, които желаят да посетят изложението БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ трябва да дойдат поне 45 мин. по-рано, за да им бъде осигурен безплатен достъп. Представител на CredoWeb ще бъде на входа и ще предостави покани.

С удоволствие ще присъствам на това  събитие!


84
Участници
22
Интересуващи се
Започва на: 17.05.2019 15:00
Свършва на: 17.05.2019 17:00
София, България
Inter Expo Center, Зала Родопи