cover photo
От
13.09.19
До
14.09.19
София, България
ул. Блага вест 3
thumbnail

Международен уъркшоп „Миома и репродуктивна хирургия“

Курс/семинар,  Отворено

Уважаеми колеги,

 

Имаме удоволствието да ви поканим да вземете участие в международен уъркшоп „Миома и репродуктивна хирургия“, който ще се проведе на 13-14 септември 2019 г. в Болница за женско здраве „Надежда“. Съби­тие­то се организира съвместно с Международното училище по лазерна гинекология.

 

Във фокуса на форума са маточните фиброиди и съвременните щадящи хирургични методи за тяхното лече­ние, в кон­текста на репродуктивната медицина.

Програмата включва лекции, дискусии и три панела хирургия на живо, в които ще имате възможност да на­блю­давате хистероскопски и лапароскопски операции, изпълнени от световни имена в гинекологичната ен­до­­скопия. В рамките на събитието ще бъде организирано и съпътстващо медицинско изложение, в което ще вземат участие водещи светов­ни производители на медицинска апаратура и инструменти, както и фармацевтични компании.

 

Гост-лектори и хирурзи ще бъдат:

  • Проф. Атилио ди Спиецио Сардо (Италия) – преподавател по акушерство и гинекология и ръководител на от­де­­лението по хистероскопия в Неаполския университет Федерико II; член на изпълнителния борд на Евро­пей­ско­то дружество по гинекологична ендоскопия (ESGE); съпредседател на Световния конгрес по хис­тероскопия, автор на научни публикации и учебници по гинекологична ендоскопия.
  • Д-р Андреас Турков (Холандия) – преподавател по минимално инвазивна хирургия в медицинския център на Ам­стердамския университет; предходен председател на Холандското дружество по гинекологична ен­до­­скопия и член на международния експертен борд на Американската асоциация по гинекологична лапа­роскопия (AAGL); дву­кратно член на експертния борд на Европейското дружество по гинекологична ендо­скопия (ESGE); ав­тор на научни публикации, водещ изследовател на маточните фи­брои­ди и минимал­но инвазивното им хи­рургично лечение.
  • Проф. Серхио Хаимович (Испания/Израел)  – ръководител на отделението по хистероскопия в Универси­тет­ска болница Дел Мар (Барселона, Испания); ръководител на клиниката по амбулаторна гинекологична хи­рургия в Ме­ди­цински комплекс Хилел Яфе (Хадера, Израел); основател и ръководител на Меж­ду­на­род­ното училище по ла­зер­на гинекология; съпредседател на Световния конгрес по хистероскопия; автор на научни публикации и учебници по хистероскопия.

Информация и регистрация за събитието може да намерите на: 

WWW.NADEZHDA.BG/TRAINING

Програма

Споделете:

1
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 13.09.2019 08:00
Свършва на: 14.09.2019 17:00
ж.к. Красна поляна

Коментари

1
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 13.09.2019 08:00
Свършва на: 14.09.2019 17:00
ж.к. Красна поляна