От
07.11.19
До
10.11.19
София, България
Парк-хотел Витоша
thumbnail

Научен симпозиум "Тахиаритмии и синкоп"

Научно събитие,  Отворено

Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет бихме искали да Ви поканим да вземете участие в научен симпозиум „Тахиаритмии и синкоп”, който ще се проведе в гр. София , парк - хотел Витоша в периода 07-10 ноемрви 2019г. Основният фокус на научното събитие ще бъде насочен върху синкоп, надкамерни и камерни тахиаритмии, предсърдно мъждене и други актуални теми. Лекторския състав на симпозиума включва водещи национални и международни специалисти в областта на ритъмните нарушения. В рамките на събитието ще бъде проведен ЕКГ курс.


На участниците в научния симпозиум ще бъдат предоставени Препоръки на ESC 2018 за диагностика и поведение при синкоп и препоръки 2018 на ESC за поведение при сърдечно-съдови заболявания по време на бременност, преведени и издадени на български език от ДКБ.

 

По време на симпозиума ще бъде организирана съпътстваща изложба на водещи фармацевтични и технологични компании. Актуална информация за симпозиума, както и предварителна програма на събитието ще намерите отразени в сайта на ДКБ: www.cardiobg.com

 

Искрено се надяваме, че ще приемете поканата ни за участие в този форум, за да работим заедно за постигането на по-добър контрол на сърдечно-съдовите заболявания в България.

 

С уважение:
Доц. Д-р Мария Токмакова, д.м.
Председател на ДКБ, мандат 2018-2020 г
Д-р Васил Трайков,
Научен секретар на ДКБ, мандат 2018-2020 г

 

КЪМ РЕГИСТРАЦИЯТА>>>

Програма

Споделете:

Коментари