cover photo
От
07.03.20
До
07.03.20
София, България
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда
thumbnail

Дискусия за репродуктивно здраве с д-р Шефкетова, д-р Райков и Антоанет Пепе

Здравно събитие,  Отворено

В навечерието на празника на жената, на 7 март (събота), в Аулата на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще се проведе отворена дискусия за репродуктивното здраве с д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Центъра за aсистирана репродукция, и д-р Сашо Райков, специалист по репродуктивно здраве. Събитието ще открие блогърът Антоанет Пепе.


Вход свободен!


Не се налага предварително записване.

 

За лекторите

 • Д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Д-р Шефкетова има над 10-годишен опит в процедурите, спомагащи диагностицирането на инфертилитета при двойката - ултразвукова диагностика, хистеросалпингография, както и в хирургични дейности като хистероскопия, лапароскопия. Тя успешно прилага методи на лечение на репродуктивните проблеми, като индукция на овулацията, интраутеринна инсеминация, стимулация за инвитро и ICSI оплождане. Притежава сертификат за диагностични лапароскопии; медицинска педагогика; интерактивен GCP за опитни изследвания.
  Последвайте Центъра за асистирана репродукция в Инстаграм на @shefketova_ivf и Фейсбук на @shefketova
 • Д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, Център за асистирана репродукция, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.
  Д-р Райков е с 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.) и водеща в света в научно отношение, откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.
 • Антоанет Пепе, блогър
  Антоанет е майка на две дъщери и един от най-харесваните инфлуенсъри у нас. Младата блогърка се фокусира върху мода, лайфстайл и здравословен начин на живот. Подкрепя каузата за повече родени българчета и участва благотворително форума за репродуктивно здраве.
  Научете повече за Антоанет в каналите ѝ:
  Instagram ‣ @antoinettepepe
  Facebook ‣ @antoinettepepe
  Blog ‣ http://www.letterstoa.com

Програма

 • 10:00 часа - Откриване от блогъра Антоанет Пепе;
 • 10:15 часа - Презентация на д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция на Болница Токуда, на тема „Инвитро - срамно ли е да питаш?”;
 • 10:45 часа – Почивка;
 • 11:00 часа - Презентация на д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, на тема „Въведение в асистираната репродукция”
 • 11:30 часа - Въпроси и отговори със специалистите по репродуктивно здраве.

Споделете:

Коментари