От
10.07.20
До
12.07.20
София, България
Хотел Хилтън
thumbnail

Дни на ехокардиографията – София 2020

Научно събитие,  Отворено

Фондацията по неинвазивна образна диагностика има удоволствието да ви покани да вземете участие в научния форум „Дни на ехокардиографията – София 2020“, който ще се проведе в зала „Мусала” на хотел Хилтън, София в периода 3 – 5  април 2020 г.

 

Основната тема на събитието през 2020 г. е Миокардни деформации. В програмата са включени лекции и клинични случаи, които ще бъдат представени от български и чуждестранни лектори – експерти в областта на тъканната образна диагностика  при деца и възрастни.

 

Ще присъстват гост лектори от Белгия, Франция, Великобритания, Италия, Норвегия, които ще споделят с вас своят опит  в областта на  2D и 3D миокардни деформации.

Програмата ще бъде съпроводена със специална сесия с презентации  на редки  клинични случаи от реалната практика, презентирани от млади кардиолози. И тази година събитието ще бъде  съвместна  изява на ЕАCVI и Фондацията по неинвазивна образна диагностика в кардиологията, която обявява награда за образователен грант за най – добре представил се млад  кардиолог,  както и много други награди за презентирани клинични случаи.

 

В шестото издание на събитието ще бъде включен и полудневен курс по Доплерова ехокардиография с проф. Натеса Пандиан. Проф.  Пандиан е  професор по медицина в Университета Тафтс, Бостън, САЩ. Курсът му ще бъде посветен на доплер ехокардиографията и ще представи на участниците новостите и специфичните техники използвани при доплерова оценка на сърцето.

 

Споделете:

2
Участници
4
Интересуващи се
Започва на: 10.07.2020
Свършва на: 12.07.2020
Зала Мусала

Коментари

2
Участници
4
Интересуващи се
Започва на: 10.07.2020
Свършва на: 12.07.2020
Зала Мусала