cover photo
От
12.06.15
До
14.06.15
Банско, България
  • Ще присъствате ли

Летен медицински университет

Друго събитие,  Отворено

Д-р Емил Илиев : 

От 12 до 14 юни в град Банско предстои да чуем интересната лекционна програма на Летния медицински университет. Този форум се превърна в една добра традиция, която вече 14-а година помага на лекарите  да се запознаят с много нови научно-практически факти от различни области на съвременната медицина. 

Особено достойнство на нашия форум е, че ние успяхме в течение на последните години, да елиминираме влиянието на различни фармацивтични компании в програмата на лекциите. Това Ви дава възможност да чуете и се запознаете с повече начини за лечение, без да ви се натрапват досадно някои препарати на фармацията, която е обсебила повечето медицински конгреси и форуми. В същото време ние продължаваме да бъдем едно некомерсиално събитие, което можете да посетите заплащайки само регистрационна такса от 50 лв. 

Наша основна цел е да ви срещнем с елита на българската медицина и да ви предложим свободния избор на лечение, който те ще ви съобщят, изхождайки от своя дългогодишен клиничен и преподавателски опит.

Прикачени файлове

Коментари

25 юни 2015 15:38
25 юни 2015 15:11
23 юни 2015 16:32

Все още можете да се регистрирате за участие в Летния медицински университет в Банско.