cover photo
От
13.11.20
До
15.11.20
Пловдив, България
Plovdiv
thumbnail

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2020: ПРОМЯНАТА ДНЕС - МОСТ КЪМ БЪДЕЩЕТО

Scientific event,  Отворено

След емблематичната 2019 г., когато град Пловдив бе Европейска столица на културата сега е ред и на най-значимия фармацевтичен форум в България – Български фармацевтични дни 2020 г.

 

Най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз под надслов „Български фармацевтични дни 2020: Промяната днес - мост към бъдещето“, ще се проведе от 13 до 15 ноември в Международен панаир - Пловдив.

 

Фокусът на тазгодишното издание ще бъде поставен върху социалната роля на магистър-фармацевта - предизвикателствата на динамичното време.

 

Тази година част от събитието ще бъде и откритото изложение „Попитай фармацевта“, което ще се проведе на  13 и 14 ноември на Централната пешеходна зона на града от 10:00 ч. до 18:00 ч. Изложението е насочено към широката общественост и цели да популяризира продуктите и услугите предлагани в аптеката, както и ролята на магистър-фармацевта, като най–достъпният медицински специалист.

 

Откриващата церемония и връчването на годишните награди на Българския фармацевтичен съюз за продукт на годината на четиринадесетото издание на Български фармацевтични дни ще се проведе в Драматичен театър Пловдив.

 

Годишната вечер на фармацевтите в България (вход с покана), на която ще бъдат връчени наградите за фармацевт на годината и Регионална фармацевтична колегия на годината  ще се проведе на 14 ноември вечерта в Палата 2 на Международен панаир Пловдив.

 

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение, ще бъдат разположени в Палата 7 и в Конгресния център на Международен панаир Пловдив. Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители.

 

Бъдете част от най-значимия ежегоден форум, организиран от Българския фармацевтичен съюз!

 

Повече информация за събитието можете да намерите на сайта на събитието. 

 

Можете да се регистрирате за събитието тук.

Споделете:

Коментари