cover photo
От
30.09.22
До
01.10.22
Пловдив, България
хотел "Империал"

АКАДЕМИЯ ПО МОЛЕКУЛЯРНА ПАТОЛОГИЯ В ОНКОЛОГИЯТА

Здравно събитие,  Отворено

Петото издание на Академията по молекулярна патология на тема: "Молекулярна патология в онкологията", организирана от БАППМ и Медицински Университет-Плевен, ще се проведе в периода 30 септември - 1 октомври 2022 г., в хотел "Империал", Пловдив. 

 

Водещ гост-лектор на Академията ще бъде Проф. Д-р Денис Хорган, основател и изпълнителен директор на European Alliance for Personal Medicine (EAPM), Председател на консултативния съвет на International Cancer Genome Consortium, главен редактор на "Public Health Genomics".

 

Фокус на Академията ще са ролята и значението на молекулярната патология в съвременната прецизирана диагностика и комплексна грижа за пациентите с най-честите видове рак, каква информация носи молекулярната патологи за медицинския онколог и за онко-хирурга, кога и какви генетични изследвания да правим на пациенти с онкологични заболявания и др.

 

Академията е подходяща за специалисти и специализанти по медицинска онкология, патология, онко-хирургия, медицинска генетика, молекулярна биология, обществено здраве и организация на здравеопазването. 

 

Може да се регистрирате ТУК.

Споделете:

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 30.09.2022
Свършва на: 01.10.2022
Пловдив, България
хотел "Империал"

Коментари

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 30.09.2022
Свършва на: 01.10.2022
Пловдив, България
хотел "Империал"