От
19.11.22
До
19.11.22
София, България
бул. Цариградско шосе 90
thumbnail

Конференция “Родени твърде рано: медицински и социални аспекти в развитието на недоносените деца”

Здравно събитие,  Отворено

Фондация „Нашите недоносени деца“, съвместно с Българската асоциация по неонатология, организира конференция под мотото „Родени твърде рано: медицински и социални аспекти на развитието на недоносените деца“.

 

Събитието ще се проведе по повод Световния ден на недоносените деца – 17 ноември, който Фондация “Нашите недоносени деца” отбелязва всяка година в България с редица инициативи, целящи по-добра информираност на обществото по отношение на раждането и отглеждането на преждевременно родените деца.

 

В конференцията ще вземат участие водещи медицински експерти и развитийни специалисти с опит в грижата за недоносените деца, които ще засегнат теми свързани с проследяване на бременността и превенцията на преждевременното раждане, медицинските грижи за недоносените деца и тяхното проследяване, както и детското развитие – от ранното детство до предучилищна и училищна възраст. 

 

Събитието е с фокус късното проследяване на преждевременно родените деца, така че да се гарантира тяхното оптимално развитие и пълноценно израстване.

 

 

Конференцията е за вас, ако сте:

  • Общопрактикуващ лекар или педиатър, който работи с преждевременно родени деца;
  • Родители или близки на преждевременно родени бебета и деца и искате да получите актуална и достоверна информация относно подкрепа на развитието им;
  • Специалисти по детско развитие, педагози или здравни специалисти, работещи с преждевременно родени деца и техните семейства.

 

Предвидена е възможност за гледане онлайн на всички лекции!

Споделете:

3
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 19.11.2022 09:30
Свършва на: 19.11.2022 17:00
Capital Fort

Коментари

3
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 19.11.2022 09:30
Свършва на: 19.11.2022 17:00
Capital Fort