cover photo
От
23.06.23
До
25.06.23
Боровец (Самоков), България
х-л „Рила“
thumbnail

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ '2023

Научно събитие,  Отворено

Българските фармацевтични дни 2023 г. сред красотата на природата, в първия планински курорт в България и на Балканите, к.к. Боровец.

 

За трети път ежегодният форум БФД 2023г., ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗВИТИЕ - най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз, ще се проведе от 23 до 25 юни на територията на х-л „Рила“, Боровец.  


Успехът и популярността на форума нарастват с всяка изминала година. В него участва фармацевтичното съсловие, както и представители на държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването.                                             

 

В едно традиционно тържествено откриване на БФД в зала "Рила" на хотел "Рила" ще връчим наградите на БФС за продукти на годината, ще отличим най-успешната РФК и магистър-фармацевти на 2022 

 

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение, ще бъдат разположени в залите и лобито на х-л „Рила“, Боровец. Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители.

 

Тази година отново ви предоставяме повече време и възможност за да се запознаете с иновациите и новостите във фармацията, като специализираното изложение ще започне още от първия ден на събитието на 23 юни 2023г., петък. Много интерактивни занимания ще са само част от съпътстващите събития.

 

Приемете отново предизвикателството на планината и станете част от Българските фармацевтични дни, Боровец 2023 г.
 

Нека заедно да разкрием красотата на Рила. Всяка секунда в досег с нея е скъпоценна.

Споделете:

Коментари