От
11.06.16
До
12.06.16
thumbnail

Фестивал на Здравето с участието на NutriGen (щанд 68)

Друго събитие,  Отворено

На 11 и 12 юни всички любители на здравословния начин на живот ще могат да бъдат част от едно ново, интересно, полезно и забавно събитие – Фестивал на Здравето, който ще се проведе в София, броени дни преди официалното начало на лятото. Желаещите да се включат са добре дошли на голямата поляна в Южен парк, където могат да се запознаят с различни идеи и инициативи, свързани с балансирания начин на живот и поддържането на добро здраве и физическа форма. Една от представените теми ще бъде свързана с генетичното тестване и персонализираното хранене, съобразено с генома.

На щанда на NutriGen по време на тазгодишния „Фестивал на Здравето“ ще научите как можете да се възползвате максимално от генетичния си потенциал и да намалите шанса от отключването на заболявания, към които имате генетично предразположение, като съобразите режима си на хранене и движение с особеностите на своята ДНК. Ще се запознаете отблизо с концепцията на персонализираното хранене, чиято цел е да оптимизира метаболитните процеси в човешкото тяло, като създаде възможно най-добра среда за тяхното протичане. Всички посетители ще имат достъп до информационни материали, представящи възможностите на персонализираната грижа в контекста на превенцията и лечението на хронични заболявания, поддържането на добра физическа форма и постигането на високи спортни резултати. Ще намерите отговори на много въпроси, сред които:

  • Каква е връзката между гените и храненето?
  • Какво е значението на храненето за здравето и физическата ни форма?
  • Кои са здравословните проблеми, които се повлияват от хранителния ни режим?
  • Можем ли да променим „генетичната си съдба“?
  • Въпрос на гени ли е наднорменото тегло и обречени ли са хората с „лош метаболизъм“?
  • Какво ни дава информацията, закодирана в гените ни и как можем да се възползваме максимално от нея?

Щандът на NutriGen (№68) ще бъде една от многото любопитни „спирки“, включени в маршрута на първото издание на „Фестивал на Здравето“. Събитието очаква да посрещне над 15 000 малки и големи посетителя на ден, които ще могат да опитат различни здравословни рецепти, да участват в игри, работилници и спортни занимания, както и да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта.

Проектът „Фестивал на Здравето“ е с идеална цел и участието в него е безплатно е за всички посетители. Пълната му програма е налична тук, а записването за лекции, работилници и спортни активности става с предварителна регистрация на сайтаhttp://www.zdravei.org/festival-na-zdraveto/.

Прикачени файлове

Споделете:

Коментари