От
29.09.16
До
30.09.16
Варна, България
Хотел „Естрея Палас”.
thumbnail

КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВЪВ ВАРНА

Научно събитие,  Отворено

За първи път морската столица Варна ще бъде домакин на научно събитие с международно участие, посветено на здравните грижи. Конференцията "Здравни грижи - принос за качеството на живот" ще се проведе на 29 и 30 септември 2016 г. в хотел „Естрея Палас”. Тя е организирана от Катедрата по „Здравни грижи“ към Факултета по обществено здравеопазване в Медицински университет ”Проф. д-р Параскев Стоянов” Варна в рамките на 55-годишнината на МУ – Варна, 15-годишния юбилей на Факултета по обществено здравеопазване и 10-годишния юбилей на Катедра „Здравни грижи“.

Конференцията ще се проведе под патронажа на проф. д-р Красимир Иванов, д.м.н., ректор на МУ”Проф. д-р Параскев Стоянов” – Варна. Участие  ще вземат организации и учебни заведения от страната преподаватели, студенти, специалисти от практиката, представители на Българската асоциация по здравни грижи (БАПЗГ), както и представители на висши учебни институции в чужбина, които са партньори по Европейската програма за образование, обучение, младеж и спорт „Еразъм+“.

Нуждата от знаещи и можещи професионалисти расте ежедневно. Мнението и съветите на опитните специалисти по здравни грижи е от решаващо значение за напредъка в изследванията и развитието на здравеопазването”, изтъкват организаторите. Именно затова те са потърсили най-добрите сред всички, които да споделят своя професионален опит и добри практики.

Тематичните направления на конференцията:

·         Съвременни тенденции в здравните грижи

·         Клинични аспекти на здравните грижи

·         Комуникация в медицинската практика

 

 

Прикачени файлове

Споделете:

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 29.09.2016
Свършва на: 30.09.2016
Варна, България
Хотел „Естрея Палас”.

Коментари

0
Участници
0
Интересуващи се
Започва на: 29.09.2016
Свършва на: 30.09.2016
Варна, България
Хотел „Естрея Палас”.