От
29.09.16
До
02.10.16
Албена, България
Хотел Фламинго *****
thumbnail

XV Национален конгрес по хирургия с международно участие

Научно събитие,  Отворено

До Членовете на ОС на БХД
Уважаеми колеги,

XV Национален Когрес по хирургия с международно участие ще се проведе на 29.09 – 2.10.2016 год.  в к.к. Албена – х/л Фламинго. Официалното откриване на конгреса е на 29.09.2016 от 18.00 ч. в зала Фламинго Гранд. Цялата програма на конгреса може да видите на сайта на БХД. Съгласно предварително обявената програма на 1 Окт. ще се проведе Общо събрание на БХД. На него съгласно устава на БХД ще бъдат проведени избори за: Следващ председател на БХД, Главен редактор на сп. Хирургия, нов Управителен съвет и Контролен съвет.

На заседание на настоящия УС на БХД бяха разгледани номинациите за следващ председател. Съгласно чл. 35 до съответния срок има постъпили две номинации – на проф. Б. Коруков и проф. Д. Стойков. След обсъждане бе взето решение да бъдат допуснати и двамата кандидати за избор от Общото събрание.

За следващ главен редактор на списание Хирургия бе постъпила номинация само на един кандидат – доц. К. Ангелов. Спазени са всички изисквания на устава на БХД и изборът ще се проведе по време на редовното Общо събрание.     


С уважение,        
Проф. Д-р Р. Маджов, д.м.н


ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

Прикачени файлове

Споделете:

Коментари