Последователи
д-р Поля  Костова
д-р Поля Костова
Анестезиология и интензивно лечение
Д-р Георги Иванов
Д-р Георги Иванов
Общопрактикуващ лекар
д-р Елина Стефанова
д-р Елина Стефанова
Общопрактикуващ лекар