Жаклин Марио Христова
Жаклин Марио Христова
Студент по здравни грижи
Д-р Мая Тоскова Христозова
Д-р Мая Тоскова Христозова
Ендокринология и болести на обмяната
д-р Филис Боянова Казалиева
д-р Филис Боянова Казалиева
Акушерство и гинекология
д-р Ива  Иванова
д-р Ива Иванова
Ендокринология и болести на обмяната
Д-р Сабие Коренарска
Д-р Сабие Коренарска
Акушерство и гинекология
Михаил Александров
Михаил Александров
Студент по медицина
д-р Емилия Кастрева
д-р Емилия Кастрева
Акушерство и гинекология
Д-р Вилдан  Сиракова
Д-р Вилдан Сиракова
Акушерство и гинекология