Последователи
ТЕОДОРА СЕРГИЕВА БОЯНОВА
ТЕОДОРА СЕРГИЕВА БОЯНОВА
Студент по обществено здраве
Д-р Ирина  Начева
Д-р Ирина Начева
Гастроентерология
Константина Зупова
Константина Зупова
Студент по обществено здраве
г-жа Radoslava Genova Nedelcheva
г-жа Radoslava Genova Nedelcheva
Специалност различна от изброените
проф. Иво Кременски
проф. Иво Кременски
Клинична лаборатория