Аптека Фрамар 6, гр. Стара Загора
Аптека Фрамар 6, гр. Стара Загора

Описание

АПТЕКА ФРАМАР 6 се намира на една от главните и оживени улици "Св. Княз Борис" на гр.Стара Загора в близост до Централна ПОЩА, срещу Пожарната.
6000, Стара Загора, България, ул. "Св. Княз Борис" № 110
+35942230079