CredoWeb - Your Digital Marketing Office!

Една платформа. Много предимства

Какво е CredoWeb
CredoWeb е бизнес платформа, която свързва всички участници в здравния сектор и предлага широк набор от възможности за онлайн комуникация с медицински специалисти, експерти, потребители на здравни продукти и услуги. CredoWeb предлага уникални инструменти за маркетинг в различни канали (Multichannel Marketing) и дигитална трансформация на фармацевтичната индустрия.
Платформа
Аптеки Пациенти и
Пациентски организации
Лекари Медицински специалисти Фирми и Компании Фармацевти Лечебни заведения Институции и Организации
Нашата цел
CredoWeb улеснява комуникацията, повишава ефективността ѝ, пести време и средства за достигане до целевите групи. Платформата предоставя възможност всяка компания да комуникира с целевата аудитория от първо лице; да излъчва послания, информация за своите продукти, услуги и инициативи в автентичен вид.
Kак CredoWeb помага на Вашия бизнес

Вашите възможности като компания

Представяте своите продукти, услуги и инициативи пред медицински специалисти, здравни експерти, институции и потребители. Може да публикувате по всяко време съдържание във вид на публикация, видео, снимки и презентации. Ние предлагаме: - отворено, достъпно за всички комуникационно пространство; - затворена само за верифицирани медицински специалисти среда със защитен достъп и висока степен на експертност. Вие избирате кого и как да таргетирате.

С малко кликове ставате част от мрежата CredoWeb!
Позиционирайте безплатно презентациите на своята компания, продукти или услуги в най-голямата социална здравна мрежа в България
Публикувайте Вашето съдържание, когато искате и колкото искате
Прикачете графики, снимки, видео или файлове и публикувайте по всяко време вашето мултимедийно съдържание.
Точно таргетиране на вашите целеви групи
Презентирайте вашите продукти и теми съответно за медици, експерти и пациенти. Вие избирате как да комуникирате с вашите целеви групи в отворената или затворена част в публикациите. И всичко това в една платформа
Вашият ефективен мултиканален маркетинг инструмент
Информирайте чрез CredoWeb за OTC, продукти с рецепта, медицински изделия, услуги и др.
Достигане и честота
Достигане до допълнителни целеви групи, които поради лимитирани ресурси не могат да бъдат информирани. Повишете честотата на контактите си с вече съществуващи клиенти и през този канал
Повишете репутацията и лоялността към компанията
Презентирайте и налагайте своите марки, продукти и услуги пред целевите групи чрез инструментите за дигитална комуникация на CredoWeb. Повишете честотата на контактите си с вече съществуващи клиенти. Бързо, лесно и с малко средства достигнете до нови целеви групи.
Организирайте виртуална дискусия
Поканете лидери на общественото мнение, водещи специалисти и експерти да споделят клиничен опит, да задават въпроси и обменят информация, свързана с лечението на хронични, социално значими и други заболявания. Проследете и анализирайте интересите на участниците в създадената от вас дискусия и съобразете предстоящите си активности с тях. Затворената виртуална дискусия надгражда офлайн модела на комуникация с медицинската гилдия, като дава възможност за неограничен период на провеждане, без лимит на въпроси и коментари.
Подкрепа при директни продажби
Вие можете в една променена среда с намаляващо време за посещения на място да увеличите контактната честота, обхвата и дълбочината на продуктовото съобщение
CredoWeb като част от вашия интегриран маркетингов подход
Присъствието на компанията ви в CredoWeb може да бъде интегрирано в комуникационни стратегии с различна интензивност и насоченост, онлайн и офлайн активности с участието на различни медии и подходи.
Рейтинг и позициониране в Google
Нашите експерти непрекъснато проучват новостите на дигиталната среда и осигуряват добро позициониране на съдържанието в интернет. Това създава условия информацията, която публикувате в CredoWeb, да се индексира успешно от виртуалните търсачки.