За нас

VIRUSAFE (вирусейв) е българско приложение създадено в помощ на медиците за борбата с коронавируса COVID-19, и е част от мерките предприети от страна на правителството.

 

Апликацията е достъпна за всички потребители на смартфони - посредством Google Play и Apple Store.

 

Използването на приложеннието е доброволно и безплатно! За да бъде активирано, потребителят трябва да изпрати SMS, който също е безплатен!

 

При регистрация, приложението изисква въвеждане на лични данни, до които достъп ще имат единствено Министерството на здравеопазването и националния оперативен щаб.

 

Чрез него болници, лекари и полиция ще имат достъп до най-засегнатите райони от коронавируса в страната и ще могат да следят симптомите на всички потребители.

 

Целта на апликацията е въведените от всеки потребител симптоми да достигнат бързо до личните лекари, така че те да могат да се свържат с рисковите пациенти и да ги консултират дали трябва да си останат вкъщи или спешно да постъпят в болница!

 

Също така, при регистрация на хора върнали се от чужбина, приложението автоматично ще известява полицията, за това кога задължителния срок на карантина е изтекъл.

VIRUSAFE - Мобилна Апликация създаде статус
2020
Мобилно приложение за COVID-19 свързва пациента и здравните власти
default image
Мобилно приложение за COVID-19 свързва пациента и здравните власти

Всеки гражданин ще може да изтегли безплатна мобилна апликация, чрез която да сподели, ако желае,...