За мен

Активно се занимавам с фармация още от първата си година в Колежа.Активно се вълнувам от пазара, търсенето, предлагането, наличностите, подходите и възможностите за растеж, развитие и градене на име ,марка и имидж.

 

В годините се наложи да премина през няколко работодателя, с повечето , от които си съдействам в работата си и до днес , си препращаме си пациенти, медикаменти и контакти.Което смея да твърдя е огромен позитив за името, което оставяш след себе си.

 

Смея да твърдя ,че от всеки свой бивш работодател успях да съхраня и науча подходи, терапии и информация, както и да надградя знанията си,за да бъда по-успешен днес.

 

В последствие неочаквано от служител се наложи да се превърна в работодател.Това бе трудоемка и почти неудържима в годините моя самоцел.За себе си аз успях да изчистя недостатъците на предходните си работни места и да надградя позитивите, които ме бяха грабнали в годините.

 

Старая се да подбирам старателно колегите си и да поддържам здрав, знаещ и можещ екип, както и да поощрявам и обгрижвам всеки един от колегите - застанал до мен.

 

Активно се старая да се доразвивам, чета, пиша и коментирам актуални и наболели теми в областта на фармацията , медицината и здравето.

 

Завърших второто си образование в Украйна, като 3,5 години бях студент в Държавния Медицински Университет в гр.Ивано-Франковск, в последствие се преместих в Държавен Медицински Университет - гр.Запорожие, където завърших магистратурата си през Юни 2019.По време на следването си успях да доразвия знанията си по фармация, което ми помага още по-успешно да се справям с ежедневните си казуси и задължения.Изградих дълготрайни успешни контакти на територията на България и Украйна и смея да твърдя - срещнах много успешни и можещи колеги.

 

Активната ми работа през последните 12 години на морските ни курорти Равда, Несебър, Свети Влас и Ахелой затвърди познанията ми по фармация и чужди езици.

 

Вярвам ,че фармацията и здравеопазването са основата на едно общество и силно се надявам все по-голяма част от населението да го прозре и осъзнае, за да вървим заедно , успешно напред.

 

 

Опит

магистър-фармацевт
8600, Ямбол, България, Граф Игнатиев 6

Един от най-внушителните ни обекти.Медицински кабинети, чакалня, аптека - цялостна визия и много безсънни нощи.Пациентите ни виждат с просто око какво е инвестирано тук, това не резултат само на пари и труд, тук има много опит, желание и стремеж към упех и ефективност.Стремим се да откликваме адекватно на потребностите, сътресенията и нуждните на фармацевтичния пазар и да предложим възможно най-доброто и адекватно обслужване от амбициран, знаещ и можещ екип от признати специалисти от лекарското и фармацевтично съсловие.Бъдете здрави !