За мен

Активно се занимавам с фармация още от първата си година в Медицински Колеж - гр.Бургас (2009).Мога да се нарека кадър, с наледствена предразположеност към грижата за здравето, вуйчо му и вуйна ми са дългогодишни ,активно практикуващи магистър-фармацевти, баща ми е лекар, а майка ми е зооинжинер и технолог по храните.Активно се вълнувам от пазара, търсенето, предлагането, наличностите, подходите и възможностите за растеж, развитие и градене на име ,марка и имидж.

 

В годините се наложи да премина през няколко работодателя, с повечето , от които си съдействам в работата си и до днес , препращаме си пациенти, медикаменти и контакти, консултираме се при ежедневните си казуси, което- смея да твърдя е огромен позитив за името, което оставям след себе си.

 

Смея да твърдя ,че от всеки свой бивш работодател успях да съхраня и науча подходи, терапии и информация, както и да надградя знанията си,за да бъда по-успешен днес.

 

В последствие - неочаквано от служител, се наложи да се превърна в работодател.Това бе трудоемка и почти неудържима в годините моя самоцел.За себе си аз успях да изчистя недостатъците на предходните си работни места и да надградя позитивите, които ме бяха "грабнали" в годините.

 

Старая се да подбирам старателно колегите си и да поддържам здрав, знаещ и можещ екип, както и да поощрявам и обгрижвам всеки един от колегите - застанал до мен.

 

Активно се старая да се доразвивам, чета, пиша и коментирам по актуални и наболели теми в областта на фармацията , медицината и здравето.

 

Завърших второто си образование в Украйна, като три години и половина бях студент в Държавния Медицински Университет - гр.Ивано-Франковск, в последствие се преместих в Държавен Медицински Университет - гр.Запорожие, където завърших магистратурата си през Юни 2019.По време на следването си успях да доразвия знанията си по фармация, което ми помага още по-успешно да се справям с ежедневните си казуси и задължения.Изградих дълготрайни успешни контакти на територията на България и Украйна и смея да твърдя - срещнах много успешни и можещи колеги.

 

Активната ми целогодишна работа през последните 12 години по морските ни курорти Равда, Несебър, Свети Влас и Ахелой затвърди познанията ми по фармация и чужди езици.

 

Вярвам ,че фармацията и здравеопазването са основата на едно общество и силно се надявам все по-голяма част от населението да го прозре и осъзнае, за да вървим заедно , успешно напред.

 

 

341050243_5831765683611974_7888248960900492268_n.jpg

Сертификати

Диабетна невропатия – същност, патогенеза и клинично значение
Нередовен прием на медикаменти при хора с диабет-последствия за
ТЕСТ с възможност за повече от един верен отговор към темата: "К

Опит

магистър-фармацевт
8600, Ямбол, България, Граф Игнатиев 6

Един от най-внушителните ни обекти.Медицински кабинети, чакалня, аптека - цялостна визия и много безсънни нощи.Пациентите ни виждат с просто око какво е инвестирано тук, това не резултат само на пари и труд, тук има много опит, желание и стремеж към упех и ефективност.Стремим се да откликваме адекватно на потребностите, сътресенията и нуждните на фармацевтичния пазар и да предложим възможно най-доброто и адекватно обслужване от амбициран, знаещ и можещ екип от признати специалисти от лекарското и фармацевтично съсловие.Бъдете здрави !

магистър-фармацевт
8217, Ахелой, България, Слънчев Бряг 4

Това е последната ни сбъдната мечта в професионален план.Активно се стремим да предоставим на населението - качествена грижа, усещане за прецизност, чистота и умения.Съчетахме горчивия с полезния си опит от последните почти 9 години и го инвестирахме смея да твърдя успешно - в един не много голям обект в гр.Ахелой.Аптеката е просторна, свежа , а колегите са грижовни, знаещи и можещи, доказали се в бранша в годините.Бъдете здрави !

помощник-фармацевт
8238, Равда, България, Крайбрежна 18
помощник-фармацевт
8256, Свети Влас, България, Роза 2
помощник-фармацевт
8600, Ямбол, България, Стефан Караджа 26В
помощник-фармацевт
8600, Ямбол, България, Милин Камък 5А
помощник-фармацевт
8230, Несебър, България, Отец Паисий 13А

Образование

2009 - 2013
Фармация
Бургаски университет "Асен Златаров"
2014 - 2019
Фармация
ВДМУ Запорожие

Специалности

Фармация

Организации, в които членувате

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Езици

руски
английски
български

Поканете ваши колеги в CredoWeb