За мен

Познанията ми върху спорта, активния начин на живот, здравословното хранене и грижата за духа и тялото са изграждани с години и възприемане и търсене на постоянна информация, която е важно за мен да актуализирам постоянно.

 

Завършила съм Национална Спортна Академия “Васил Левски” с бакалавърска степен треньор, както и втора специалност учител. След което реших да затвърдя знанията си и придобих магистратрска степен Спорт, фитнес и здраве, като плановете ми не включват това да спра до тук.

Завършила съм също така едногодишен курс за парамедик, за да мога да повиша и обвържа по някакъв начин знанията си за някой медицински състояния, да видя как конвенционалната медицина ги третира и да опитам аз да дам своя пример за превенция и лечение със спорт и правилно хранене.

 

Освен работата ми с хора като треньор, работя в сферата на здраве и рекреация. Работя с хранителни добавки и имам опит в изготвянето на хранителни режими за сваляне/покачване/ поддържане на телесното тегло. Често след като измисля дадена програма, детокс, начин на хранене или тренировки ги прилагам първо върху себе си, за да мога да определя плюсовете и минусите, с които ще се сблъскат и клиентите ми и мисля, че това е правилния подход. 

 

Моята тренировъчна концепция е такава, каквато не съм срещала досега - това са специални тренировки, които да паснат на всяка жена, те съчетават в себе си упражнения от типичния фитнес, Пилатес, хиит, изометрични и балансиращи упражнения. 

 

За да разберете малко повече за мен ще приложа следните статии, които съм писала аз, или проекти, в които съм вземала участие.

 

 

1️⃣ стаж към сайт, обичам да пиша за теми, които ме вълнуват - https://www.10te.bg/author/mariya-milosheva/

 

2️⃣ покана за статия - http://www.sportsmediaarya.com/мария-милошева-говори-за-спортът-и-акт/?fbclid=IwAR2eP4Gl63hOot0K9cmn8YCMVQas0Sc7XcS4hGxyy6Nx41QBWj0BO3CYLvE

 

3️⃣ покана за подкаст -  https://youtu.be/-krkG48cx8Y

 

4️⃣ мотивационен клип - https://youtu.be/3-2gKhxmiY4

 

5️⃣ инстаграм страницата ми, в която пиша по всякакви теми, засягащи здравословния начин на живот - https://instagram.com/healthshapewithmaria?igshid=y1b55k7qids7

 

6️⃣ услуги: 

изибук https://easybook.bg/health-and-shape-with-maria-sofiya-tsentar

Грабо https://grabo.bg/sofia/fitnes-trenirovka-0u3b3n

 

7️⃣ статия https://novafit.bg/kak-da-prechistim-tyaloto-si-s-plodove-efektivni-trikove-ot-mariya-nikolaeva/

 

8️⃣ личен уебсайт https://fitness-instructor.bg/

 

9️⃣ консултант в бг мама https://m.bg-mamma.com/?topic=1474627

 

🔟 участие в “последния печели” https://youtu.be/VxbyGwbAsVs

 

1️⃣1️⃣ участие в “голямото преследване” https://www.vidozzo.com/watch/голямото-преследване-06-12-2022_Fbls6yPzrxB4iwl.html

 

1️⃣2️⃣ услуги https://linktr.ee/mariamilosheva

 

1️⃣3️⃣ услуги супердок  https://superdoc.bg/lekar/maria-milosheva