За мен

Вече 23 години ние от Аптеки Гален сме на българския пазар, за да служим на хората и да им помагаме в пътят към един по-красив, по-здравословен и по-качествен начин на живот. Първата ни аптека отваря врати през 1997 година, а от тогава до днес вече имаме 14 аптеки в градовете – София, Пловдив, Хасково, Харманли и Свиленград. Разполагаме със собствена логистика и персонал наброяващ над 200 човека, които се грижат за това да имаме хиляди удовлетворени и щастливи клиенти.
Нашата иновативност и оригиналност ни дава лидерски позиции в търговията на дребно с лекарствени продукти и медицинска козметика.
Мотото, което следваме вече десетки години е „Грижа за здравето, енергията и красотата.“ За нас здравето на нашите клиенти е приоритет и сме безкомпромисни в осигуряването на качествено обслужване и продукти. Професионализмът на всеки наш служител е резултат на образование, непрестанно обучение и висока мотивация. Ние не просто създаваме аптеки, а места, където получавате грижа с компетентност и внимание!
Как Гален ти помага ? Живей здравословно!
Ние се грижим за вашето здраве с консултация и продукти, за да бъдете силни и здрави. С наша помощ можете да се справите с неразположенията и здравословните проблеми.
▫️ Бъди силен
За по-здравословен живот и енергия ви предлагаме богата гама от хранителни добавки на реномирани марки за всяка ваша необходимост.
▫️ Чувствай се красив
При нас ще намерите богато разнообразие от козметичните продукти на реномирани марки, защото за нас е важно да удовлетворим желанията на всеки наш клиент.
▫️ Пазарувай разумно
В Аптеки Гален се стремим да ви предложим най-изгодните цени, защото нашите клиенти го заслужават.

https://galen.bg/ 

 

Мисията ни е да помагаме на хората в грижата за тяхното здраве, а това е възможно, когато сме отдадени и отговорни към дейността ни.

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb