За мен

 Цветелин Ангелов е магистър – кинезитерапевт и част от екипа на „Sofia Physio Center“. Придобива образователно-квалификационна степен „бакалавър“ по специалност „Кинезитерапия“ в Медицински университет – София. След това продължава професионалното си развитие със записването на магистратура по „Кинезитерапия в ортопедията и травматологията“ в НСА „Васил Левски“. След завършването й, започва следването на втора магистратура по „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ във ФОЗ към Медицински университет – София.

 

 

Професионални интереси

 Професионалните му интереси са насочени в областта на превенцията и лечението на различни заболявания и оплаквания произлизащи от страна на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Сред приоритетите му са работата с пациенти в следоперативен и следтравматичен период на възстановяване, както и рехабилитацията при спортисти – любители или професионално занимаващи се.

 

 

Допълнителна квалификация и курсове:

 ·   Мобилизация на периферни нерви

 ·   Мануална мобилизация на периферни стави

 ·   Mulligan Concept – горен и долен квадрант

 ·   Кинезиологичен тейпинг – горен и долен квадрант

Хиропрактика 1.1.jpg
Мобилизации 1.png
Мануална терапия глезен.png
Класически (лечебен) масаж 2.jpg
Спортен масаж 5184x2916.jpg
Kонсултация 1.jpg
Преглед 3.jpg
Домашна рехабилитация 4.jpg

Опит

Кинезитерапевт
1618, София, България, бул. "Братя Бъкстон" 71, кв. Манастирски ливади
sofiaphysiocenter@gmail.com sofiaphysiocenter.bg 0896782285 0896673263 0888766309

Кои сме ние?

Sofia Physio Center” е изцяло нов медицински център за физиотерапия и рехабилитация, спортно възстановяване и масаж, в който работят квалифицирани специалисти в областта на физикалната и рехабилитационната медицина. Екипът ни е изграден от млади и амбициозни терапевти с придобита специалност по „Кинезитерапия“ в Медицински университет – София.

 

„Работим индивидуално с всеки пациент, като използваме различни методи и средства на кинезитерапията, които се определят в зависимост от моментното състояние и конкретните оплаквания, с които пациентите идват при нас. При нас ще получите професионално отношение и качество на извършените услуги, целящи оптимално възстановяване и поддържане на вашето здраве.“

 

 

С какво се занимаваме?

Професионалните ни интереси са насочени предимно в работата с пациенти със заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Друго направление, с което се занимаваме е следоперативната и следтравматична рехабилитация – в ранен или късен период на възстановяване. Не на последно място сред нашите пациенти са както хора, които чисто превантивно и профилактично обръщат внимание на здравето си, така и хора, които спортуват професионално или любителски и се нуждаят от пълноценно възстановяване след по-тежки натоварвания или състезания.

 

Част от методите, които използваме в процеса на работа са:

• Функционално изследване и анализ • Изготвяне на индивидуални кинезитерапевтични програми • Масажи • Вендузи • Мануална терапия • Електротерапия и ултразвук • Лечебна гимнастика • Кинезиотейпинг • Дълбокотъканен масажор – TheraGun/Hypervolt • Въздушна пресотерапия на крака и ръце – Normatec и други.

 

 

Как да стигнете до нас?

Sofia Physio Center” е разположен на удобно и леснодостъпно място в кв. Манастирски ливади на бул. „Братя Бъкстон“ 71. Намира се в непосредствена близост под Околовръстното шосе, точно срещу бензиностанция „Лукойл“.

 

Клиниката разполага със собствени паркоместа, така че идването с автомобил да е максимално улеснено. Пациентите, които пътуват с градския транспорт може да дойдат с тролейбус №2 или автобус с №63, спирката е „ж.к. Бъкстон“ и е само на 3 минути пешеходно разстояние.

 

Помещението е с приемна и четири отделни кабинета за процедури, оборудвани със съвременна апаратура за физиотерапия и рехабилитация. Всички кабинети се намират на партерно ниво, така че пациентите, които имат затруднения с придвижването си да не бъдат възпрепятствани излишно.

Прием само след запазен час
Платен прием

Образование

2015 - 2019
Кинезитерапия
Медицински университет - София
София , България

Специалности

Кинезитерапия
Рехабилитатор

Организации, в които членувате

  • Демократично, независимо и самоуправляващо се сдружение с нестопанска цел

    Асоциацията на физиотерапевтите в България

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Езици

български

Поканете ваши колеги в CredoWeb