За мен

Специални интереси в областите: Гинекологична ендокринология, Стерилитет и методи за асистирана репродукция, Ултразвукова диагностика, Ендоскопска гинекологична хирургия.
 

Роден 1973г. в гр. Берлин. 1999г. завършва МУ-София. От 2003г. диплома за специалност по акушерство и гинекология. Допълнителни специализации в Германия в областта на гинекологичната ендокринология и стерилитета. Последователно работил в МБЛАЛ "Св. Анна"-София; II-САГБАЛ "Шейново";  I-САГБАЛ "Св. София" и към момента работи в МБАЛ "Софиямед". От 2003г. и понастоящем - управител на акушеро-гинекологична амбулатория "Гинека д-р Иван Лазаров". Автор на множество публикации в българската и международната литература. Член на българското дружество по акушерство и гинекология и на европейското дружество по човешка репродукция (ESHRE).

Опит

1000, София, България, жк. Младост 1
35928844992
Всички видове акушеро-гинекологични прегледи, лечение на ендокринно-полови нарушения, стерилитет, женска консултация, училище за родители, детско-юношеска гинекология, подготовка за безкръвни операции и хоспитализация.
Платен прием
Работи с осигурител