За мен

Моето име е Теодора Гецова. Работя като психолог- психотерапевт с различни възрастови групи от новоредени до стари хора. Практикувам в град Велко Търново, и водя групи Варна,Пловдив, София. Предлагам индивудални и групови консултации. В работата си ползвам аналитични и артистични практики, терапевтична работа с тяло и движение, екстатични ритуални пози на тялото, ритъм, звук и глас, психодрама, трансгенерационна психология, процес-ориентирана терапия, невролингвистично програмиране, както и подходи свързани с постигане цялостност на личността чрез връзка с природата. За бебета и техните родители предлагам аналитен подход и работа със соматика, автентично движение, изследване на емоционалната връзка и доверието. За деца и техните родители предлагам работа с поведенчески , обучителни, когнитивни проблеми и проблеми свързани следствие на заболявания, преживявяване на загуби и др. Проблемно поведение и зависимости при хора от тийнеджъри до зряла възраст. За всички останали, независисимо дали имате емоционални затруднения, психосоматични преживявания , затруднения във връзките, преживяване на траур или искате да се развивате личностно , психотерапията е докосване до онази неподозирана сила както у клиента, така и у терапевта, която ще ни води към творческото структурирарне на нашия живот и към силата да следваме и сбъдваме мечтите си. Ще преоткриваме посланията, които тялото, усещанията, интуицията, чувствата и мислите имат за нас и които заедно със звука от нашия глас ще докосват вълшебството и скритите сили на нашия АЗ.

Индивидуална психотерапия-за деца, млади хора и възрастни.
Семейни консултации.
Групови сесии за личностно развитие- месечни и седмични.
Групови сесии за хора с хронични болки, зависимости, хранителни разстройства.
Тренинг за личностно развитие чрез антропологическия метод екстатични ритуални пози.
Пропреосептивно творечство-писане, рисуване
Гласова терапия. Гласов коуч.
Звукова терапия- подходяща е както за личностово развитие, така и за хора страдащи от различни заболявания, сърдечни, мускулни, след прекарани инсулти, онкологични, проблеми на щитовидната жлеза, костни заболявания, белодробни,енуреза и енкупреза при деца, засимиости и др.

За деца:

Индивидулни сесии при проблеми в развитието, проблеми в поведението, при обучителни затруднения, емоционална подкрепа следствие на заболявания, психосоматични реакции, подготовка на детето за приемане на братче или сестриче, при травм, загуби на родител или близки, тикове, и др.


Седмична група за деца за емоционално развитие. Чрез играта и приказките разпознаваме света на емоциите, чувствата. Научаваме се да споделяме и да покрепяме.

 

 


ЗА ВЪЗРАСТНИ:


Може да изберете вашият път в развитието чрез индивидуална или групова терапия, участие в тренинг или от раздела тематични събития, практики за личностно развитие. Може да преживявате трудности, болки, травми, загуби или траур, да се възстановявате от заболяване, може да поискате да се почувствате отново щастливи или да възвърнете загубената част на своя дух, а може да търсите себе си. Ето защо Ви поканвам да бъдете себе си, защото:

 

Опит

психолог, психотерапевт
5000, Велико Търново, България, Черни връх 26
Теодора М Гецова създаде статус
2022
Какво е WATSU®:
WATSU® е съкращението за „Water Shiatsu“. Това е техника за дълбока релаксация, базирана на дзен шиацу и разработена от 80-те години на миналия век. Много ефективен и многовалентен, методът използва добре лечебните и полезните свойства на топлата вода (32=35C)....
Вижте още
WATSU® ТРЕНИНГ –ПЪРВО НИВО
4600,  Велинград,
л. „Николай Хрелков“ 32, 4600 кв. Лъджене
От
7.12.2022
До
11.12.2022
Теодора М Гецова създаде събитие
2022
WATSU® ТРЕНИНГ –ПЪРВО НИВО
4600,  Велинград,
л. „Николай Хрелков“ 32, 4600 кв. Лъджене
От
7.12.2022
До
11.12.2022

Публикации

Аква терапия „Watsu“
Публикация
Аква терапия „Watsu“
Теодора М Гецова създаде публикация
2021
Аква терапия „Watsu“
default image
Аква терапия „Watsu“

Watsu е основан през 1980 г. От Харолд Дул, в Харбин Хот Спринг, Калифорния. Харолд Дул е поет от...

Теодора М Гецова създаде събитие
2021
От
20.11.2021
До
1.12.2021

Събития

Събитие
WATSU® ТРЕНИНГ –ПЪРВО НИВО
АКВА -ТЯЛО ТЕРАПИЯ
Обучителна програма за Аква-тяло терапевти
/WATSU-1, WATSU за бебета , WATSU-2 /
Дати : 20.11.2021г.-01.02 2021г.
Гр. Велинград
Събитие
АКВА -ТЯЛО ТЕРАПИЯ Обучителна програма за Аква-тяло терапевти /WATSU-1, WATSU за бебета , WATSU-2 / Дати : 20.11.2021г.-01.02 2021г. Гр. Велинград
Теодора М Гецова създаде събитие
2021
WATSU® ЗА БЕБЕТА
1000,  Велинград,
Хотел Енира
На
3.8.2021
Теодора М Гецова създаде събитие
2021
От
3.9.2021
До
6.9.2021