За мен

 

Лия Спасова е психолог специализиращ в науката за секса и междучовешките отношения. Тя също е предприемач, бизнес ментор, инвеститор, пътешественик, радио водещ, както и активист за животни в нужда и/или риск. 


Лия е завършила висшето си образование по специалност Психология и Терапия в Англия с отличие. 


Дизертазията й получава 3тия най-висок резултат в нейния випуск и прави проучване изследвайки връзката между любопитството, нивото на познание и отношението на хетеросексуални мъже на възраст 18-25 към топърва възникваща и популяризираща се сексуална ориентация - пансексуалност. След завършването си Лия презентира дизертацията си в конференция на Британското Общество на Психолозите, организирана в Университета Бирмингам.


В момента Лия работи по специалността си в собствената си практика и бизнес LIFESEXPERTS в Оксфорд, Англия. 


В частната си практика Лия предлага частни сесии с индивиди и двойки, организира и презентира в уебинари и събития на живо за групи, гостува на радио предавания като експерт.  


Лия е участвала в предавания и е цитирана в платформи и медии сред които: BBC Radio, Kinkly, Metro и други.

 

През септември 2019г. Лия започва 'Секс-и-Щастие' инициативата в социалните мрежи като споделя знания и факти за човешките сексуалност и отношения в постове и публикации. А през март 2020г тя съ-основава радио предаването със същото име след като Лия и Теди започват работа заедно и уменията и знанията им се пренасят в аудио формат. Към днешна дата януари 2021, Секс-и-Щастие е все още единственият подкаст на български език покриващ теми за сексуалност, БДСМ, кинк, междучовешки отношения, психическо и емоционално здраве и растеж, което се води от професионалисти с образование и години опит в тези области на познание и наука.

 

Лия е член на Британското Общество на Психолозите и е в партньорство с местни и интернационални бизнеси, както и независими предприемачи в сферата на психическото и емоционално здраве, сексуалността и междучовешките отношения.

 

За информация за сесии, ценоразпис и да си  насрочите 30-минутна безплатна уводна среща, за да можете да вземете информирано решение за съвместна работа - посетете:

http://lifesexperts.com/

За повече информация за Лия: https://www.linkedin.com/in/leahspasova/

Опит

Психолог (интимни отношения и връзки)
OX3 7EN, ., Обединено кралство Великобритания, Glebelands, Headington, Oxford, UK

Уморени сте да се чувствате разочаровани, самотни, незадоволени и изгубени в интимния си живот и връзката си?

Да, да прекарате живота си заклещени и нещастни, това може да унищожи душата.

Аз говоря, преподавам и помагам на хората с техните взаимоотношения и сексуалност от 2007 г. и никоя история не може да ме смути. Можеш да се чувстваш в безопасност - ще те приема. Ще разбера и няма да съдя нито капка дори. Това е твоят път. Имаш ли чувството, че се бориш с интимността и сексуалността си? Или пък имаш любопитство към БДСМ/кинк културата? Или може би искаш да отвориш връзката си? Или дори да започнем с това всъщност да си намериш партньор/ка в живота?

Помагам на моите клиенти да изградят своите умения, разбиране за себе си и своите партньори, да разширят своята сексуалност и изразяване, да се измъкнат от нездравословните модели и динамиката в отношенията и да изградят живот, пълен със страст, удоволствие, вълнение, любов, мир и увереност. Любопитни сте?

Има много начини да се впуснете в пътешествие на личностен растеж. Предлагам сесии, уебинари, секс-позитивни социални събития и други. Затова ви каня да научите повече за моята работа, като посетите моя уебсайт. И ако проявявате интерес, просто се свържете и ние ще насрочим 30-минутна безплатна уводна среща, за да можете да вземете информирано решение за съвместна работа.

 

За информация за сесии, ценоразпис и да си  насрочите 30-минутна безплатна уводна среща, за да можете да вземете информирано решение за съвместна работа - посетете:

http://lifesexperts.com/
За контакт: leah@lifesexperts.com


______________________________________

Лия Спасова създаде публикация
2021
Слушайте радио предаване тип подкаст ''Секс и Щастие''
default image
Слушайте радио предаване тип подкаст ''Секс и Щастие''

Здравейте любознателни и отворено мислещи хора! Тук ще намерите (почти) всички платформи, в които...

Публикации

Слушайте радио предаване тип подкаст ''Секс и Щастие''
Публикация
Слушайте радио предаване тип подкаст ''Секс и Щастие''