За мен

 Здравейте! Аз съм Д-р Христо Милчев, в момента живея в Пловдив, България.

 

През 2017 г. започнах да изучавам и използвам метафоричните асоциативни карти, наречени OH, много безопасен и нежен инструмент за психотерапия. Имам няколко сертификата от България и Русия.

 

На 20.04.2018 г. получих официалното си удостоверение за завършен курс по Метафорични асоциативни карти от Центъра за по-нататъшни психологически изследвания „Человек” в Москва, Руска федерация.

 

През май 2020 г. получих професионалната си квалификация по еволюционна психология от Медицински университет Пловдив.

 

Поради моите психологически интереси завърших онлайн курс, свързан с разбирането на основните причини за психозата при юноши и млади хора. Курсът е предоставен от Станфордското медицинско училище.

 

Успях да продължа специализация в областта на интегративното здраве и медицина (Билкова медицина, Ароматерапия, Кататимно-Образна Психотъюерапия, Медитация и нейното място в интегративното здравеопазване), онлайн специализацията е от Университета на Минесота, САЩ.

 

Завършва успешно онлайн въвеждащ курс по Позитивна психология. Курсът е предоставен от Университета на Северна Каролина в Чапъл Хил.

 

Също така успях да завърша онлайн курс за разрешаване на конфликти, предлаган от Томския държавен университет, Русия.

 

През май 2021 г. получих държавната си диплома CMT (Certified Massage Therapy), която скоро ще бъде приета в целия Европейски съюз.

Опит

Лекар
4000, Пловдив, България, бул. 6-ти Септемрви 84

Частна практика по Интегративна и Холистсична Медицина. 

Платен прием
Услуги в тази практика
  • Интегративна Диагностика, прегледи и лечение
  • Хомеопатия
  • Психотерапия
  • Шуслерова Терапия
  • Фитотерапия