За мен

В началото на 2015 г., доц. д-р Любен Станев изследва световният опит и потенциал на здравните услуги и холистичните методи за възстановяване на здравето и постигане на дълголетие. През тази година той патентова своята концепция: „Там където изтока, среща запада“.

 

Той е инициатор и създател на Медицински център "Хелт Мастер" ООД и на Академия за Холистична медицина “Health Master” от нейното основаване през 2019 г. към този момент. Успоредно с това, доцент Станев прави широко-обхватно проучване , измисляне, планиране и позициониране на уникалната концепция: Health.Harmony.Happiness®, в която фокусът освен, че е необходимо да бъдат здрави, е нужно да бъдат щастливи и да имат хармония в живота си.

 

Мисията на Доцент Станев е да направи мост, който да обедини здравните експерти, с мултидисциплинарен опит от Конвенционалната, Алтернативната, Холистичната, Енергийната и Ендобиогенната медицина. През 2020 г., това вече е факт именно в Академия за холистична медицина „Health Master”. Тогава той сформира екип от лекари с международен опит, от конвенционалната практика, работещи с експерти по здраве от всички направления от Източната медицина.

 

През 2021 г. стартира В2В Partners:  NOBLESSE OBLIGE® на Академия за Холистична медицина „Health Master“®  за осъзнато партньорство и екипна работа между най-добрите лекари от традиционната медицина и експертите по здраве от холистичната и алтернативна медицина.

 

През 2022 г. създава и патентова хранителни добавки за подобряване на качеството на живот, както и за лечение на трудно лечими и дегенеративни заболявания. Чрез хранителните добавки SANOFLEX®, STELLARGIN®, STELARIN®, SANOFIX, SANORGIN,  се дава възможност за възстановяване на увредените съединителни тъкани на човека , както и нелечимите дегенеративни заболявания и цикатрисът.

 

Инициатор и вдъхновител за създаването на Център за подмладяване Health&Beauty през 2022 г.

 

През 2008 г., съвместно с екип от експерти стартира проект за повишаване качеството на живот.

 

Доцент д-р Любен Станев е създател на уникалната концепция за първия специализиран концептуален, 4-звезден хотел в България DIPLOMAT PLAZA HOTEL & RESORT – гр. Луковит. По негова идея е създаден Center Health & Beauty към хотела, с уникалната концепция: Spa. Wellness. Antiaging през 2007 г.

 

Инициатор и вдъхновител е за създаването на Асоциация  „Качество на живота”®. Сдружението е активно от 2011г. към този момент. По негова идея е възложено на НЦИОМ да извърши първото в България проучване за „Качеството на живота в България“.

Опит

Съдружник
1618, София, България, кв. Манастирски ливади, ул. "Ралевица" 87
Доц. Любен Станев създаде публикация
2022
Премахване или стопяване на шипове по тялото!
default image
Премахване или стопяване на шипове по тялото!

Шиповете представляват заболяване на опорно-двигателния апарат, при което нормалната костна струк...

Публикации

Премахване или стопяване на шипове по тялото!
Публикация
Премахване или стопяване на шипове по тялото!