За мен

В началото на 2015 г., доц. д-р Любен Станев изследва световният опит и потенциал на здравните услуги и холистичните методи за възстановяване на здравето и постигане на дълголетие. През тази година той патентова своята концепция: „Там където изтока, среща запада“.

 

Той е инициатор и създател на Медицински център "Хелт Мастер" ООД и на Академия за Холистична медицина “Health Master” от нейното основаване през 2019 г. към този момент. Успоредно с това, доцент Станев прави широко-обхватно проучване , измисляне, планиране и позициониране на уникалната концепция: Health.Harmony.Happiness®, в която фокусът освен, че е необходимо да бъдат здрави, е нужно да бъдат щастливи и да имат хармония в живота си.

 

Мисията на Доцент Станев е да направи мост, който да обедини здравните експерти, с мултидисциплинарен опит от Конвенционалната, Алтернативната, Холистичната, Енергийната и Ендобиогенната медицина. През 2020 г., това вече е факт именно в Академия за холистична медицина „Health Master”. Тогава той сформира екип от лекари с международен опит, от конвенционалната практика, работещи с експерти по здраве от всички направления от Източната медицина.

 

През 2021 г. стартира В2В Partners:  NOBLESSE OBLIGE® на Академия за Холистична медицина „Health Master“®  за осъзнато партньорство и екипна работа между най-добрите лекари от традиционната медицина и експертите по здраве от холистичната и алтернативна медицина.

 

През 2022 г. създава и патентова хранителни добавки за подобряване на качеството на живот, както и за лечение на трудно лечими и дегенеративни заболявания. Чрез хранителните добавки SANOFLEX®, STELLARGIN®, STELARIN®, SANOFIX, SANORGIN,  се дава възможност за възстановяване на увредените съединителни тъкани на човека , както и нелечимите дегенеративни заболявания и цикатрисът.

 

Инициатор и вдъхновител за създаването на Център за подмладяване Health&Beauty през 2022 г.

 

През 2008 г., съвместно с екип от експерти стартира проект за повишаване качеството на живот.

 

Доцент д-р Любен Станев е създател на уникалната концепция за първия специализиран концептуален, 4-звезден хотел в България DIPLOMAT PLAZA HOTEL & RESORT – гр. Луковит. По негова идея е създаден Center Health & Beauty към хотела, с уникалната концепция: Spa. Wellness. Antiaging през 2007 г.

 

Инициатор и вдъхновител е за създаването на Асоциация  „Качество на живота”®. Сдружението е активно от 2011г. към този момент. По негова идея е възложено на НЦИОМ да извърши първото в България проучване за „Качеството на живота в България“.

4.jpg
3.jpg
1 (1).jpg
5.jpg
2.jpg
logo.png

Вграждане на видеоклип

Подмладяване на духа и тялото - Доцент д-р Любен Станев и Проф. д-р Вергиния Георгиева

При жените има няколко типа болки, на които задължително трябва да се обърне внимание и да не търпят и минута в тялото си.

Сърдечно-съдовите заболявания са една от водещите причини за смърт в света. Ето защо хората трябва да познават симптомите, които сигнализират за проблем със сърцето и да не ги игнорират при появата им. проф. Това се отнася особено за хората над 65 години, както и за тези с повишен холестерол, високо кръвно налягане, затлъстяване, диабет и други рискови за сърцето фактори.

Депресията е заболяване, което включва не само ума или мозъка, но и цялото тяло, отразявайки се на начина, по който човек яде, спи, чувства се по отношение на себе си и мисли за нещата.

Опит

Съдружник
1618, София, България, кв. Манастирски ливади, ул. "Ралевица" 87

Специалности

Холистична медицина

Организации, в които членувате

  • Неправителствена организация

    Асоциация "Качество на живота"

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb