За мен

Инициатор и вдъхновител за създаването на Асоциация „Качество на живота”. Единодушно е избран от учредителите за Председател на Асоциацията. По негова идея е възложено на НЦИОМ да извърши първото в България проучване за Качеството на живота в България.

Съвместно с екип от експерти, стартира проект за повишаване Качеството на живот.

2015- 2020г. – Патентова 4 броя Екологични Патенти- за опазване на здравето на човека, Пречистване на въздуха от финни прахови частици, електромобили и др..

2019г.- Изследва и Развива направлението: Health. Harmony. Happiness.

2020г. Изследва световният опит и потенциял на здравните услуги и АЛТЕРНАТИВНОСТ ОЗДРАЯВАНЕ. Развива направлението: HEALTH MASTER .

2021г. – Открива Антиейджинг център Дълголетие 200 години, Поема управлението на Академия иклиника  HEALTH MASTER и Клиника за безкръвни операции, хормонален и неврологичен баланс.

logo.png

Вграждане на видеоклип

При жените има няколко типа болки, на които задължително трябва да се обърне внимание и да не търпят и минута в тялото си.

Сърдечно-съдовите заболявания са една от водещите причини за смърт в света. Ето защо хората трябва да познават симптомите, които сигнализират за проблем със сърцето и да не ги игнорират при появата им. проф. Това се отнася особено за хората над 65 години, както и за тези с повишен холестерол, високо кръвно налягане, затлъстяване, диабет и други рискови за сърцето фактори.

Депресията е заболяване, което включва не само ума или мозъка, но и цялото тяло, отразявайки се на начина, по който човек яде, спи, чувства се по отношение на себе си и мисли за нещата.

Специалности

Холистична медицина

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb