За мен

Емил Рафаилов е утвърдено име и авторитет в журналистиката, с повече от 50 г. опит. Профил - радио и телевизия. Автор и водещ на емблематичното предаване за наука  и медицина „Импулс“ (15г.) по програма „Хоризонт“ на БНР. Доайен на медицинската журналистика. Създател на специализираната медицинска програма „Термометър“ (радио „Витоша“ и радио „Експрес“, телевизия „Евроком“).

 

„Термометър“ има над 4 000 часа в национален ефир. Проектът продължава в интернет сайта termometar.net с амбицията да бъде максимално полезен на аудиторията в достъпа до актуална и достоверна медицинска информация. Събеседници са водещите български лекари. Ето само малка част от мненията им за "Термометър" на Емил Рафаилов.

 

Проф. Петър Панчев: Познавам Емил Рафаилов повече от двадесет години, като журналист, занимаващ се с проблемите на медицината в радиото и телевизията. Безспорна е интелигентността му, задълбочеността  му и справедливата оценка. Петдесет години журналистика, като професия и задълбочаване в проблемите, засягащи всички хора е сериозно дело, изискващо себеотдаване. Много от предаванията му имаха характер на научно-практически диспути, защото гостуваха изявени представители на медицината. Бяха интересни, защото освен професионални проблеми, засягаха личностни и общочовешки отношения. Предаванията имаха много зрители и слушатели, които бяха доволни.

 

Проф.Юлия Джоргова: Спокойно, задълбочено и без търсене на сензации  намира най-добрата формула за получаване на полезна за хората информация на разбираем език. Това изисква задълбочени знания, опит и професионализъм от страна на водещия, както и непрекъснато проследяване на новостите в различните области на медицината. Била съм гост в предаването на г-н Рафаилов в телевизия „Евроком“, както и в интернет програмата  му  Termometar.net и всеки път съм оставала възхитена от енциклопедичността на знанията му. 

 

Проф. Силвия Чернинкова:   Имам отлични лични впечатления от сайта „Термометър”, на г-н Емил Рафаилов. Разисквани са различни теми на здравна тематика, от водещи специалисти в отделни сфери на медицината. Темите са поднесени разбираемо за широката публика и това определя ползата им за обществото. Безспорно значение за избора на специалистите, тематиката, поддържането на сайта и популяризирането на предаването „Термометър“  има  голямата ерудиция и професионализъм на г-н Рафаилов. Неговата дългогодишна  практика и журналистически  опит в областта на медицината са от изключително значение за успехите му.

 

Доц.Антони Георгиев: Сайтът „Термометър.нет“ е естественото продължение на работата на г-н Рафаилов. Той е добре структуриран, както визуално, така и като съдържание. Познавайки журналистическите качества и медицински познания на автора, аз съм сигурен че „Термометър.нет“ ще дава обективна и актуална  информация, както на професионалистите, така и на всички интересуващи се от постиженията и възможностите на медицината.

Опит

Основател и собственик
1000, София, България, София

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb