За мен

Йордан Илиев е специалист - кинезитерапевт в "Sofia Physio Center". Интересите му са насочени предимно в областта на спортната медицина, следоперативното и следтравматично възстановяване на опорно-двигателния апарат и нервната система.

 

Извършва функционално изследване и анализ на мускулно-скелетни дисфункции и проблеми от най-различно естество. Провежда прегледи и лечение на деца с постурални нарушения (неправилна стойка) и гръбначни изкривявания като изготвя индивидуален комплекс от упражнения, съобразен с оптималните възможности на детето.

 

 

Допълнителна квалификация и професионални интереси


Има завършени допълнителни курсове по "Кинезиологичен тейпинг - горен и долен квадрант", както и изкаран курс по "Мобилизация на периферни нерви".

 

Професионалните му интереси са насочени към профилактиката и лечението на оплаквания и дисфункции на опорно-двигателния апарат и нервната система, но също така често работи и с пациенти със заболявания на дихателната и сърдечно-съдовата система.

 

Педиатричната кинезитерапия е другото направление, в което Йордан проявява афинитет, тъй като работата с деца му предоставя възможност за развиване на клинично мислене и допълнително усъвършенстване.

 

 

Биография


Неговото хоби е свързано с провеждането на различни видове групови тренировки – кросфит или кондиционни/функционални занимания. Затова спортната рехабилитация и по-специално възстановяването след по-тежки натоварвания или състезания е сред основните му приоритети в областта на кинезитерапията.

 

Към момента Йордан Илиев е част от екипа специалисти на "Sofia Physio Center".

 


* Владее английски език.

image00005.jpeg
image00040.jpeg
image00113.jpeg
image00115.jpeg
image00121.jpeg
Приемна.jpg
Първи кабинет.jpg
Електротерапия 1.jpeg

Опит

Кинезитерапевт
1618, София, България, бул "Братя Бъкстон" 71, кв. Манастирски ливади
sofiaphysiocenter@gmail.com https://sofiaphysiocenter.bg/ +359 88 913 9828 +359 89 667 3263 +359 89 678 2285

Кои сме ние?


Sofia Physio Center” е изцяло нов медицински център за физиотерапия и рехабилитация, спортно възстановяване и масаж, в който работят квалифицирани специалисти в областта на физикалната и рехабилитационната медицина. Екипът ни е изграден от млади и амбициозни терапевти с придобита специалност по „Кинезитерапия“ в Медицински университет – София.

 

„Работим индивидуално с всеки пациент, като използваме различни методи и средства на кинезитерапията, които се определят в зависимост от моментното състояние и конкретните оплаквания, с които пациентите идват при нас. При нас ще получите професионално отношение и качество на извършените услуги, целящи оптимално възстановяване и поддържане на вашето здраве.“

 

 

С какво се занимаваме?


Професионалните ни интереси са насочени предимно в работата с пациенти със заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Друго направление, с което се занимаваме е следоперативната и следтравматична рехабилитация – в ранен или късен период на възстановяване. Не на последно място сред нашите пациенти са както хора, които чисто превантивно и профилактично обръщат внимание на здравето си, така и хора, които спортуват професионално или любителски и се нуждаят от пълноценно възстановяване след по-тежки натоварвания или състезания.

 

Част от методите, които използваме в процеса на работа са:

• Функционално изследване и анализ • Изготвяне на индивидуални кинезитерапевтични програми • Масажи • Вендузи • Мануална терапия • Електротерапия и ултразвук • Лечебна гимнастика • Кинезиотейпинг • Дълбокотъканен масажор – TheraGun • Въздушна пресотерапия на крака и ръце – Normatec и други.

 

 
Как да стигнете до нас?


Sofia Physio Center” е разположен на удобно и леснодостъпно място в кв. Манастирски ливади на бул. „Братя Бъкстон“ 71. Намира се в непосредствена близост под Околовръстното шосе, точно срещу бензиностанция „Лукойл“.

 

Клиниката разполага със собствени паркоместа, така че идването с автомобил да е максимално улеснено. Пациентите, които пътуват с градския транспорт може да дойдат с тролейбус №2 или автобус с №63, спирката е „ж.к. Бъкстон“ и е само на 3 минути пешеходно разстояние.

 

Помещението е с приемна и четири отделни кабинета за процедури, оборудвани със съвременна апаратура за физиотерапия и рехабилитация. Всички кабинети се намират на партерно ниво, така че пациентите, които имат затруднения с придвижването си да не бъдат възпрепятствани излишно.

Прием само след запазен час
Платен прием
Услуги в тази практика
  • -Ортопедия и травматология

Образование

2017 - 2021
Кинезитерапия
Медицински университет - София
София , България

Специалности

Кинезитерапия
Рехабилитатор

Организации, в които членувате

  • Демократично, независимо и самоуправляващо се сдружение с нестопанска цел

    Асоциацията на физиотерапевтите в България

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Езици

английски

Услуги

  • -Ортопедия и травматология

Поканете ваши колеги в CredoWeb