За мен
Завършила е Медицинския университет в София и професионалното й развитие е свързано изцяло с доболничната помощ.
От 2000 г. работи като педиатър в 22 ДКЦ - София. Председател е на дружеството на БЛС в лечебното заведение.
Професионалните й интереси са свързани най-вече с детското хранене. От 2007 до 2013 г. води рубрика за детско хранене в телевизионното предаването „Бон апети” и „Кухнята на Звездев” по bTV .
Д-р Антонова е съавтор на книгата ,,Сборник рецепти и ръководство за здравословно хранене на деца до 3-годишна възраст” - излязла от печат през 2013 г. и одобрена от Министерството на здравеопазването.
През 2015 г. е част от работната група, излъчена от Министерството на здравеопазването, изработила ,,Методично указание за работа на лекарите относно храненето на децата в кърмаческата възраст ( 0 – 12 м)”.