За мен

1975 - Завършва МУ - Варна Практика в Спешна и неотложна Бърза помощ, Асистентска практика във филиал на МУ - Варна, гр. Добрич; придобива специалност Вътрешни болести.

1983 - практика в Спешна и неотложна Бърза помощ, специализиран кардиологичен екип гр. Варна.

1987 - практика в интензивно кардиологично отделение ВМБ - Варна

от 2000 год - Общо практикуващ лекар

след 2010 год - Частна практика

Диагностика на заболявания на сърдечно- съдовата система - хипертония, сърдечни проблеми, ритъмни и проводни нарушения, прояви на сърдечна недостатъчност - диагностика, ЕКГ, лечение. Заболявания на дихателната система - обикновени настинки, бронхити, пневмонии. На опорно- двигателната система - диагностициране и лечение на остеопороза. Възможност за издаване на болнични листи. Издаване на различни по вид медицински свидетелства.

Лечение с уреди НУГА БЕСТ на много достъпни цени за процедура.
Лечение на заболявания на нервната система - шипове на гръбначния стълб, плексити и радикулити, болки в гръбнака и костите, различни видове изкривявания на гръбнака - провежда се с масажорното легло. Освен това се подобрява състоянието на обмяната на веществата, на сърдечно-съдовата система, пречиства се черния дроб, кръвоносните съдове. Нормализират се стойностите на кръвното налягане, кръвната захар и холестерол. Подобрява се състоянието при преумора и стрес.

Допринася се за по-доброто и правилно развитие на децата - при ползване на турманиевия килим. Повишават се защитните сили на организма, балансира се съдържанието на калций и желязо в кръвта, подобрява храносмилането. Повлиява положително състоянията на остеопороза. Минисауната има положителен ефект върху хемороиди, увеличена простата и хронични възпалителни процеси в малкия таз. Апликаторите повлияват благоприятно болките в ставите - коленни, лакетни и раменни. Колана повлиява положително целулита.

Частен терапевтичен кабинет д-р Бе...
Делта лазер за Холистично лечение
Частен терапевтичен кабинет д-р Бе...
Масажорни легла НУГА БЕСТ
Легло-масажор НУГА БЕСТ
Кабинет за използване на уредите Н...
ЕКГ

Опит

9000, Варна, България, Битоля 1
0888204262

Прегледи по повод различни заболявания и с ЕКГ при нужда. Назначаване на необходимото за целта лечение. Издаване на различни по вид документи-болничен лист, медицинско за: работа, постъпване в учебно заведение, издаване на шофьорска книжка до кат. В.

Дни за консултация

Понеделник

08:30 - 18:00

Сряда

08:30 - 18:00

Петък

08:30 - 18:00

Вторник

08:00 - 15:00

Четвъртък

08:00 - 15:00

Платен прием

Образование

Вътрешни болести
Кардиология

Специалности

Кардиология
Вътрешни болести

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb