За мен

Здравейте, скъпи бъдещи майки и татковци!

Казвам се Анелия Стойчева – акушерка по професия и душа, инструктор по предродилна подготовка, създателка, авторка и водеща в Училище за родители “Мисия Мама“.

Повратна точка за това да стана акушерка беше раждането на моята дъщеря преди 20 години. По време на което и след това при кърменето и грижите за бебето се срещнах с много притеснения, неувереност и тревожни дни и нощи. Само ако имаше някой, който да ме беше подготвил за това най-красиво събитие в живота ми, бих си спестила тези напълно излишни вълнения.

И така още тогава реших, че точно този „някой“ искам да бъда аз самата и от тогава до сега не престава да ме вълнува грижата за бъдещата майка.Тя се превърна в голямото ми вдъхновение. Завърших акушерство в МК „Йорданка Филаретова“ София. Работих дълги години в САГБАЛ „Шейново“, където изродих не малко здрави бебенца, добих ценен опит от работата си и в отделения “ Патологична бременност“ , „Неонтология“, „Женска консултация“ и „Родилно“.

За пореден път се убедих, колко важна е предварителната подготовка на жената. Ако очакваме, там на момента, в родилната зала, тя да научи какво се изискава от нея, то вече много сме закъснели.

След това работата ми в МЦ „Феникс 87“ ми донесе нови хоризонти за развитие като акушерка. Там създадох и първото си „Училище за бъдещи родители“.Осъществявах наблюдение на бременни жени в женска консултация и участвах активно във всички акушеро-гинекологични процедури, изследвания и прегледи. Бях лектор на курсове по оказване на първа долекарска помощ при  животозастрашаващи състояния.

Имам завършен курс „Аюрведа, бременност и раждане“ и „ Основни принципи и характерисики на Шуслеровата терапия по време на бременност, раждане, кърмене и послеродов период“, които използвам успешно при необходимост и профилактика при възрастни и бебета.

Научих много ценни практики за раждането и здравето на родилката от големите имена в акушерството: Мери Шварц /Холандия/, Лина Клерк /Великобритания/, Ува Майнер /Коста Рика/, всички те практикуващи акушерки с международно признание.

Гордея се, че спечелих доверието на много майки и сега съм тук, за да дам и на вас цялато си внимание, грижа, знание и опит като акушерка.

Заедно ще направим така, че да  върнете на  тялото си неговите природни свойства, от екологичното и балансирано хранене до хармоничната работа на всички структури и органи за едно красиво раждане. Когато опознаете себе си, в труден и физически изтощителен момент, какъвто е родилния процес, сама ще можете да си помогнете. Как ще премине той, зависи най-много от вас самите!

Раждането е Велико тайнство, от което не трябва да се боите! Нека то стане ваш празник, а майчинството ви носи само радост и наслада!

 

” Мисия Мама “ –  училище за предродилна подготовка и гимнастика за бременни. 
Ако сте избрали да следвате природата и сте убедени, че нормалното раждане е най- доброто за вас и вашето бебенце, то моите уникални, изцяло пртактически курсове за предродилна подготовка ще ви помогнат да сбъднете своя избор.

За контакти:

Тел.: 0887 293 303

Адрес: гр.София, бул. България No.:118, The Little Gym

Copyright © 2018 Мисия Мама 

To Top

Училище за бъдещи родители в МЦ'' Феникс 87''. Курсът за предродилна подготовка се провежда индивидулно или в малки групи до три майки.Присъствието на татковци е препорачително и много полезно .Включени са всички най-важни практически умения като видове дишане, родилни пози, масаж, акопунктура, гимнастика и релаксация. . Първи грижи за новороденото
гимнастика за бременни
С бебе Калина и др Стивасарска
празник Бабин ден в МЦ Феникс
А срещите после с нашите бебенца са така сладки!
маратон за акушерки в южния парк

Опит

Акушерка
1000, София, България, Ул Шейново

Образование

2005 - profile.present
Акушерка
Медицински колеж "Йорданка Филаретова"
София , България

Специалности

Акушерка

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Езици

английски

Поканете ваши колеги в CredoWeb