За мен

Д-р Николай Георгиев е специалист гастроентеролог във Варна с над 10 години медицински опит и интереси в областта на ултразвукова и ендоскопска диагностика на гастроинтестиналния тракт и интервенционалната ендоскопия, диагностика, терапия и спешна ендоскопска хемостаза при остри кръвоизливи на гастро-интестиналния тракт, премахване на полипи по хода на гастро-интестиналния тракт, дилатация на стенотични участъци, полипектомия, балонна дилатация на стенотични участъци, EMR, ESD, ERCP, диагностика и лечение на болести свързани с черен дроб и панкреас и др.

 

Образование

Завършва Медицински университет Варна през 2012 г. Своята специалност специалност Гастроентерология придобива през 2017 г. През 2018 г. е зачислен като редовен докторант към Медицински университет Варна с тема на научен труд ''Неинвазивни маркери при портална хипертония''.

 

Квалификации

Конвенционална ехография - абдоминална ехография и повърхностни структури - I ниво;

Абдоминална доплерова ехография - II ниво;

Конвенционална гастроинтестинална ендоскопия с биопсия - I ниво;

Интервенционална гастроинтестинална ендоскопия - II ниво;

Интервенционална и ендоскопска абдоминална ехография в Гастроентерология - III ниво.

Биография

 

Д-р Георгиев е чест гост лектор и провежда курсове на обучение на лекари, фармацевти, стоматолози. От 2 години насам е със засилени научни интереси, разработки и публикации в областта на хранителни алергии и непоносимости и чревен микробиом. Той е преподавател към Медицински университет Варна на български и чуждестранни студенти до 01.2022 г.

 

Развива своята кариера като част от екипите на МЦ Клиника Нова Варна, УМБАЛ 'Св. Марина', Медицински университет Варна, МЦ Плазмамед клиник и МЦ Хигия Варна.

Опит

Лекар
9000, Варна, България, Варна, площад "Славейков" 1
maritimemedicine@abv.bg http://www.maritime-med.com/ +359 52 602 989 +359 52 692 060 +359 885 902 417
Услуги в тази практика
  • Абдоминална ехография на коремни органи