За мен

Д-р Николай Георгиев е специалист гастроентеролог във Варна с над 10 години медицински опит и интереси в областта на ултразвукова и ендоскопска диагностика на гастроинтестиналния тракт и интервенционалната ендоскопия, диагностика, терапия и спешна ендоскопска хемостаза при остри кръвоизливи на гастро-интестиналния тракт, премахване на полипи по хода на гастро-интестиналния тракт, дилатация на стенотични участъци, полипектомия, балонна дилатация на стенотични участъци, EMR, ESD, ERCP, диагностика и лечение на болести свързани с черен дроб и панкреас и др.

 

Образование

Завършва Медицински университет Варна през 2012 г. Своята специалност специалност Гастроентерология придобива през 2017 г. През 2018 г. е зачислен като редовен докторант към Медицински университет Варна с тема на научен труд ''Неинвазивни маркери при портална хипертония''.

 

Квалификации

Конвенционална ехография - абдоминална ехография и повърхностни структури - I ниво;

Абдоминална доплерова ехография - II ниво;

Конвенционална гастроинтестинална ендоскопия с биопсия - I ниво;

Интервенционална гастроинтестинална ендоскопия - II ниво;

Интервенционална и ендоскопска абдоминална ехография в Гастроентерология - III ниво.

Биография

 

Д-р Георгиев е чест гост лектор и провежда курсове на обучение на лекари, фармацевти, стоматолози. От 2019 годинa насам е със засилени научни интереси, разработки и публикации в областта на хранителни алергии и непоносимости и чревен микробиом. Той е преподавател към Медицински университет Варна на български и чуждестранни студенти до 01.2022 г. Развива своята кариера като част от екипите на МЦ Клиника Нова Варна, УМБАЛ 'Св. Марина', Медицински университет Варна, МЦ Хигия Варна и МБАЛ Варна. Към момента практикува и преглежда в МБАЛ Варна - Транспортна Болница. Тел. За записване на час - 0884 488 788

Опит

Гастроентеролог
9000, Варна, България, пл. Петко Славейков 1
Дни за консултация

Понеделник

10:00 - 17:00

Вторник

10:00 - 17:00

Сряда

10:00 - 17:00

Четвъртък

10:00 - 17:00

Петък

10:00 - 17:00

Платен прием
Услуги в тази практика
  • Абдоминална ехография на коремни органи
  • Ендоскопски изследвания