За мен

Родена сьм на 10 Май 1962 г. в гр. Варна.Завърших Медицинския Университет в нашия град през 1986 г. Специалност Акушерство и Гинекология придобих в Медицинска Академия – София 1992 г.

Родена сьм на 10 Май 1962 г. в гр. Варна.

Завърших Медицинския Университет в нашия град през 1986 г. Специалност Акушерство и Гинекология придобих в Медицинска Академия – София 1992 г.

Член съм на Български лекарски съюз, Българско дружество по Акушерство и Гинекология, Българска асоциация по ултразвук в АГ, Българска асоциация по асистирана репродукция и човешка ембриология, Българска асоциация по стерилитет.

Работя в Медицински комплекс „Майчин дом” – Варна като специалист акушер-гинеколог и съм Отговорно лице на Сектора по Асистирана репродукция в АМЦСМП „Майчин дом”. Дългогодишен сътрудник и лектор сьм на Bayer-Schering Bulgaria в областта на контрацепциятата и хормоно-заместителната терапия.

Имам специализация по Асистирана репродукция под ръководството на Проф. И. Козовски и Доц. В. Маркова. Завърших курс по Пренатална ехография в Inter-University School of Medical Ultrasound.

Участвам в работата на всички Национални Конгреси по АГ, Стерилитет и АРТ, Ехография в АГ, като лектор и делегат. Имам публикации в български научни списания. Била съм делегат на Конгреси по Гинекология, Контрацепция, Ултразвук и Стерилитет в Берлин, Хелзинки, Будапеща, Загреб, Букурещ и Истанбул.

Участвах в два Световни конгреса на FIGO – в Куала Лумпур, Малайзия 2006 г. и Кейптаун, Южна Африка 2009 г.

През 2013г. завършвам магистратура по "Здравен мениджмънт" в МУ Варна с магистърска теза на тема "Медико-етични, религиозни проблеми и законодателно регламентиране на донорството и трансплантацията на човешки гамети и ембриони". Съавтор и водещ съм на здравен проект на Зонта клуб - Варна за 2013г на тема "Превенция на рака на маточната шийка".

Владея писмено и говоримо руски и английски език.

Член съм на елитния дамски клуб ZONTA International - Варна.

Опит

9000, Варна, България, ул. Мир 1
Платен прием
Работи с осигурител

Образование

Акушерство и гинекология

Специалности

Акушерство и гинекология

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb