За мен

Има създаден собствен алгоритъм за лечение на болката при дискова болест в шийния и лумбален отдел на гръбначния стълб, за лечение на мигрена, за лечение на остеоартрит на колянната става, за лечение на функционалния дефицит при пациенти с МС.


Завършила съм медицина през 1985 г. в МУ в София. Работила съм в окръжната болница в Кюстендил 1985-1987 г. През 1987 г. започвам работа като асистент в Клиника по физикална и рехабилитационна медицина в ИСУЛ, където работя и до сега.

Придобих специалност по физикална и рехабилитационна медицина през 1990 г.
В клиничния си път съм работила по проблеми, свързани с болката, с промени в централната и периферната нервна система, с проблеми в репродуктивните функции при жените, с проблеми в вегетативната нервна система.

През 1989 г. завърших тримесечен курс по акупунктура по линия на СЗО в Улан Батор - Монголия. По линия на следдипломна квалификация имам завършени курсове по: "акупунктура", "мануална терапия', "лазертерапия", "постизометрична релаксация".
Участвала съм в много научни форуми у нас и в чужбина, свързани с физикалната медицина, рехабилитацията и лечението на болката с преформирани и алтернативни фактори.


Имам собствен създаден алгоритъм за лечение на болката при дискова болест в шийния и лумбален отдел на гръбначния стълб, за лечение на мигрена, за лечение на остеоартрит на колянната става, за лечение на функционалния дефицит при пациенти с МС.

Опит

1000, София, България, ул. Веслец 65
Платен прием
Работи с осигурител
1000, София, България, ул. Бяло море 8
Дни за консултация

Понеделник

08:00 - 14:00

Вторник

08:00 - 14:00

Сряда

08:00 - 14:00

Четвъртък

08:00 - 14:00

Петък

08:00 - 14:00

Платен прием
Работи с осигурител

Образование

Физикална и рехабилитационна медицина

Специалности

Физикална и рехабилитационна медицина

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb