За мен

Има създаден собствен алгоритъм за лечение на болката при дискова болест в шийния и лумбален отдел на гръбначния стълб, за лечение на мигрена, за лечение на остеоартрит на колянната става, за лечение на функционалния дефицит при пациенти с МС.


Завършила съм медицина през 1985 г. в МУ в София. Работила съм в окръжната болница в Кюстендил 1985-1987 г. През 1987 г. започвам работа като асистент в Клиника по физикална и рехабилитационна медицина в ИСУЛ, където работя и до сега.

Придобих специалност по физикална и рехабилитационна медицина през 1990 г.
В клиничния си път съм работила по проблеми, свързани с болката, с промени в централната и периферната нервна система, с проблеми в репродуктивните функции при жените, с проблеми в вегетативната нервна система.

През 1989 г. завърших тримесечен курс по акупунктура по линия на СЗО в Улан Батор - Монголия. По линия на следдипломна квалификация имам завършени курсове по: "акупунктура", "мануална терапия', "лазертерапия", "постизометрична релаксация".
Участвала съм в много научни форуми у нас и в чужбина, свързани с физикалната медицина, рехабилитацията и лечението на болката с преформирани и алтернативни фактори.


Имам собствен създаден алгоритъм за лечение на болката при дискова болест в шийния и лумбален отдел на гръбначния стълб, за лечение на мигрена, за лечение на остеоартрит на колянната става, за лечение на функционалния дефицит при пациенти с МС.

Опит

1000, София, България, ул. Веслец 65
Платен прием
Работи с осигурител
д-р Стойка Радева дм създаде статус
2020
Безплатни онлайн консултации със специалисти по кардиология и електрофизиология
default image
Безплатни онлайн консултации със специалисти по кардиология и електрофизиология

Предвид условията на глобална епидемия, в които се намираме, Клиниката по кардиология в болница „...

д-р Стойка Радева дм създаде публикация
2019
default image
Дискогенна лумбо-сакрална радикулопатия

След наскоро защитената докторантура-Алгоритъм за лечение на подостра и хронична болка при диског...

Публикации

Дискогенна лумбо-сакрална радикулопатия
Публикация
Дискогенна лумбо-сакрална радикулопатия