За мен

Здравословният начин на живот е нейна цел и призвание.

Тамара Илиева е посветила живота си на постигането на оптимални резултати от различните методи за здравословно хранене и начин на живот. Работила е в различни сфери на здравеопазването, но в момента се занимава основно с изпробване и изследване на различни диети, упражнения и терапии.

5 съвета за подобряване на живота. Спортът и храненето вървят ръка за ръка при съставянето на здравословен режим. . Когато избирате маратонки е важно да са ви удобни, за да не получите неочаквано нараняване по време на тренировка. Не ги избирайте само по външния вид.
При възможност избирайте да спортувате на открито. Много по-полезно е да се раздвижите сред природата, отколкото да тичате на едно място в затворена зала с още 100 души. Бягането до оживен булевард съ
Опитайте се да включите и другите членове на семейството си в активностите, свързани със спортуването.
Храненето е важна част от поддържането на добра форма. Едно тичане по пътечката във фитнеса не извинява купата с чипс пред телевизора.
Гладуването не е отговор на проблемите с килограмите. Трябва да се научите да се храните правилно, а не да лишавате организма си от важни вещества.

Специалности

Медицинска сестра
Хранене и диететика

Поканете ваши колеги в CredoWeb

Поканете ваши колеги в CredoWeb