За нас

Работа с най-съвременните стоматологични методи и материали, която гарантира максимална функция и естетика на изделието. Система “Sandman” - почистване на кариозна тъкан с прах, без абсолютно никаква болка.

В кабинета на д-р Чакъров се работи с нестандартна съвременна технология. Използва се прахово почистване на кариозната тъкан със системата SANDMAN. Изпиляването на зъбите не се осъществява с турбина и борче. Те са заменени с фин накрайник, през който излиза струя прах. Методът е абсолютно безболезнен. НЕ СЕ НАЛАГА поставянето на упойка. Пломбите се изработват от материали - последно поколение.

Практиката на д-р Чакъров датира от 1985 година.
Съвременните ортопедични методи, които се използват в кабинета са конструкции от металокерамика и цирконий.
Коронките и мостовете, които се поставят, се характеризират отново с максимална функционалност и естетика. Всичко това се гарантира от дългогодишният опит и съвременните методи, които се използват от д-р Чакъров. В този кабинет се работи металокерамика от 1993 година, а от 2006 година - цирконий. Не случайно пациентите са от цял свят- оперни певци и шоу звезди.

6 съвета при зъбни проблеми
default image
6 съвета при зъбни проблеми

6 съвета при зъбни проблеми 1. Зъбни болки При поява на зъбна болка обърнете внимание на детайли...

Кафето понижава драстично риска от рак Кафето може да се окаже важно за борбата срещу различните видове рак, развиващи се в устата. Изследване на японски учени показва недвусмислено, че хората пиещи поне по една чаша кафе дневно са изложени на много по-малък риск от рак на уста...
Вижте още

Публикации

6 съвета при зъбни проблеми
Публикация
6 съвета при зъбни проблеми